29.03.2024 12:39:14
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kamera Çalışmaları Hızlandı.!

Bolu Dörtdivan da yapılan çalışmalar sonucunda 5 noktaya kent güvenlik yönetim sistemi ve 2 noktaya plaka tanıtma sistemi, mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) devreye girecek. MOBESE Kamera Sistemi ile ilçe merkezine yerleştirilecek kameralar direklerdeki yerini almaya başladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN11 Ekim  2017 Çarşamba - 12:35
Dörtdivan’a MOBESE Kameraları takılıyor
Dörtdivan da Kent güvenliğini sağlamak amacıyla kurulumuna başlanan Mobese sistemi çalışmaları hızla devam ediyor. İlçe merkezine yerleştirilecek kameralar, direklerdeki yerini almaya başladı.
Dörtdivan Belediyesi, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Devlet destekli olarak ASELSAN tarafından yürütülen Kent Güvenlik Projesi kapsamında MOBESE alt yapı çalışmalarının startı geçtiğimiz günlerde verilmişti. Çalışmalara hız verildi.
Yapılan çalışmalar sonucunda 5 noktaya kent güvenlik yönetim sistemi ve 2 noktaya plaka tanıtma sistemi, mobil Elektronik Sistem Entegrasyonu (MOBESE) devreye girecek.
Dörtdivan İlçemizde suç oranlarını düşünmek ve güvenlik birimlerimize yardımcı olmak ve ilçede yaşanacak her türlü sıkıntının MOBESE Kamera Sistemi ile daha erken çözüme kavuşması için ilçe merkezine yerleştirilecek kameralar direklerdeki yerini almaya başladı.

İnşaallah en kısa zamanda Dörtdivan'ı internet üzerinden izlemeye başlayacağız.



 

YAZARLAR

Tamamı