26.04.2024 22:02:57
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

KAMPANYA DEVAM EDİYOR!

Bolu Dörtdivan da eğitime katkı sağlamak amacıyla 7 Kasım 2014 tarihinde Dörtdivan Kaymakamlığı tarafından okulların kitap ihtiyacını gidermek ve okuyan bir Dörtdivan için başlatılan kitap kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT22 Ocak  2015 Perşembe - 14:00
KİTAP KAMPANYASI DEVAM EDİYOR
Korkmaz; “Dörtdivan’ımız için kitap kampanyası devam ediyor”
/Kitap kampanyasının devam ettiğini vurgulayan Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz kampanya açıklamalarda bulundu.
Kaymakam Korkmaz açıklamasında şunları söyledi; “7 Kasım 2014 tarihinde ilçemizde bulunan tüm okullarımızın kitap ihtiyacını gidermek ve okuyan bir Dörtdivan için başlatmış olduğumuz kitap kampanyası tüm hızıyla devam ediyor.
Bu kampanyamıza, Dörtdivan ve ülkemizin diğer il ve ilçelerinde yaşayan Dörtdivanlılardan, Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlardan, üniversitelerden, belediyelerden kısacası ülkemizin her yerinden büyük bir destek var.
Kampanyaya destek olanların, ilçemizdeki idareci, öğretmen ve öğrencilerin istek ve gayretlerini görünce de iyi ki böyle bir kampanyayı başlatmışız diyoruz. Güzel bir gelecek ve iyi bir nesil için bizlerin gayreti, çalışması ve desteği daima devam edecektir.
Şu ana kadar kitap kampanyasına destek verenlere, bu kampanya için çalışmalarda bulunanlara, idarecilerimize, öğretmenlerimize ve tüm halkımıza teşekkür ediyorum.
Son olarak, kitap kampanyamızın devam ettiğini belirterek tüm vatandaşlarımızdan bu kampanyaya destek vermelerini istiyorum” dedi.

/

Geniş Bilgi İçin: Dörtdivan Kaymakamlığı



 

YAZARLAR

Tamamı