18.04.2024 05:04:01
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Karapürçek de Modern Diş Hizmeti!

Ankara Altındağ Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi diş eti hastalıklarından, çocukların diş tedavisine kadar modern cihazlarla hizmet veriyor. Çalışanlar içinde önlem alan Diş merkezi akşam saat 20.00'ye kadar mesai yapıyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK11 Nisan  2016 Pazartesi - 12:38
Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Altındağ’ın Sağlık alanındaki modern yüzü olmaya devam ediyor.
Hekim Kadrosu genişletilen Karapürçek Diş Merkezinde, diş eti hastalıklarına da bakılıyor.
Çok kısa sürede hastaların yoğun talebi ile karşılaşan Sağlık Bakanlığı, Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezindeki hekim kadrosunu genişletti.

Periodonti uzmanı ataması da yapılan Diş Merkezinde artık diş eti hastalıklarına yönelik tedavilerde mümkün hale geldi.
Çocuklar korkmadan diş tedavilerini yaptırabiliyor.
Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi; Çocukların diş hekimi korkusunu yenmek için Altındağ Belediyesi ile ortak yürütülen proje kapsamında bir takım değişiklikler yaptı.

Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetimi, tek kişilik odaları çocuklar için ayrı düzenleyerek; cesaret belgeleri, oda duvarlarının ve koridorların süslenmesi, çocuklara özgü diş üniteleri tedariki vb çalışmaları yaparak, Diğer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezlerinden ayrıcalıklı bir konuma geldi.
Diş Tedavisi saat 20.00’ye kadar devam ediyor.
Çalışıp mesaisinden dönen hastalarında rahatlıkla başvurabildiği Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi saat 20.00’ye kadar poliklinik hizmeti veriyor.

Karapürçek Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Karapürçek Mahallesi 518. Cadde No: 2 Altındağ/Ankara (Karapürçek Köroğlu Parkı Karşısında) olup, Merkezi Hekim Randevu sisteminden randevu alınacağı gibi Alo 182 den de Randevu talep edilebilir. Diş Merkezinin (0312) 375 02 42 Nolu telefonundan da bilgi alınabilir.


 


YAZARLAR

Tamamı