27.04.2024 01:46:34
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Karne Heyecanı Yaşandı

Bolu Dörtdivan Doğancılar Köyünde bulunan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulunda karne heyecanı yaşandı. 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı öğrencilere karneleri, takdir, teşekkür ve sosyal etkinlik belgeleri verilerek tamamlandı. Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA bu heyecana katılarak, öğrencilerin karnelerini verdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN05 Temmuz  2021 Pazartesi - 16:51
Dörtdivan İlçe Kaymakamı Öğrencilerin Karne Heyecanına Ortak Oldu
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan ALPBOĞA, İlçe Milli Eğitim Müdür V. Muhlis EVCİMEN ile birlikte Doğancılar Köyünde bulunan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu karne törenine katılarak öğrencilerin heyecanına ortak oldular. Girdikleri sınıflarda öğrencilere karnelerini ve belgelerini verdi.

Karne töreni sonrasında öğretmenler ile yaptığı toplantıda okulun fiziki durumu; eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Kaymakam ALBOĞA bu toplantıda “ Eğitim ve Öğretimin öncelikleri olduğunu; eğitim ile ilgili her türlü faaliyet ve çalışmada öğretmenlere destek için hazır olduklarını, her türlü proje etkinlik faaliyet vs. için öğretmenlerin kendisini her zaman ziyarette bulunabileceklerini ifade etti.

Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulundan Toplam 118 öğrenciden 90 öğrenci Takdir Belgesi, 28 öğrenci ise Teşekkür Belgesi aldı. Hayatlarının en güzel çağlarında pandemi dolayısıyla okullarından, öğretmen ve arkadaşlarından uzun süre uzak kalan öğrenciler bu belgeler ile sevindirildi.






YAZARLAR

Tamamı