25.04.2024 06:55:44
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

KARŞILIKSIZ SEVGİ

Bolulu Sivil Toplum Kuruluşları adına sitemli bir açıklama yapan Sedat Hamarat; “Makamlar gelip geçicidir. İzzet Baysal “Karşılıksız Sevgisi” sonsuza kadardır” diyerek, teşekkürlerinin yanı sıra sitemlerini de belitti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT30 Nisan  2016 Cumartesi - 13:30
İstanbul’daki ve çevre ilçelerdeki Bolulu Sivil Toplum Kuruluşları tarafından tertiplenen ve büyük bir katılımla coşku içinde geçen İzzet Baysal Anma ve Vefa Gecesi sonrası Sivil Toplum Kuruluşlarından teşekkür ile birlikte sitem de geldi.
İzzet Baysal'a “Karşılıksız Sevgi” sonsuza kadardır.
İstanbul ve çevresindeki Bolulu Sivil Toplum kuruluşları adına Sedat Hamarat, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi;
"İstanbul’da 24 Nisan Pazar günü, Esenler’de, İzzet Baysal Anma ve vefa gecesi, programı muhteşem katılım ile gerçekleşti. İnsanların İzzet Baysal sevgisinin ne kadar yüksek olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldular. Bu geceyi düzenlemek için baştan itibaren, Özellikle İstanbul’daki ve çevre İlçelerdeki Sivil Toplum Kuruluşları ve tüm sevenleri, adeta yarış içersinde birlikte hareket ederek, emeğini ortaya koyarak, bu geceye imza attılar.
Düşünün ki; bir Baba evladına belirli bir miras bırakabilir, Ama hiçbir baba, zannetmiyorum ki, çocuklarına, İlkokullar, Ortaokullar, Liseler, Üniversiteler, Hastaneler, Huzur evleri vs. daha birçok mirası bırakamaz, Fakat İşte Bolu’muzun gururu, onuru İzzet Babamız Tüm Bolu’lulara bu değerleri bırakmıştır.
Bizlerde bu düşünceyle yola çıkarak, İzzet Baysal’a vefamızı nasıl gösterebiliriz diye onu anmak istedik. Özellikle tüm herkesin İzzet Baysal’a olan sevgisinin, özellikle Ahmet amcamızın gözlerine ve yüreğine yansıması, bizleri gerçekten çok etkiledi.
Fakat bu gece de, her şeyin güzel olmasıyla beraber gözümüzden kaçmayan şu gerçekler de vardır. Ayrıca bir Bolu sevdalısı olarak bu özeleştiriyi yapmadan da geçemeyeceğim.
Bizler neden, bu birlikteliği yöneticilerimizle birlikte daha güçlü kılamıyoruz. Milletin olduğu yerde, neden böyle anlamlı bir gecede bürokratlarımızla daha güçlü olamıyoruz. Şunu unutmamak gerekir, Makamlar gelip geçicidir ama, bir Bolu'lu için İZZET BAYSAL sevgisi, saygısı ve ruhu sonsuza kadardır.
İstanbul İzzet Baysal anma programlarına katılamayan, (1.Anma programında da gelinmedi) Milletvekilleri sayın Ali Ercoşkun, (mesaji geldi). Sayın Tanju Özcan, Sayın Fehmi Küpçü, Bolu Valisi Sayın Aydın Baruş( Yardımcıları gelebilirdi.) ve Parti İl başkanları, anlamlı programa gelmedikleri gibi hiç biri ne bir mazeret bildirdi ne de bir telgraf veya mesaj ulaştırdılar.
Eğer programa Başbakan, Bakan, Parti başkanı gelseydi veya seçim zamanı olsaydı acaba aynı davranış sergilenirmiydi?
Biz Bolu'muzun değil Ülke'mizin en büyük değerine bu umursamazlığı göstermelerinden dolayı kendilerine üzüntülerimizi bildiriyoruz.
Ayrıca gecemize mazeret bildirerek katılamayıp yardımcısı Sayın Emine Davarcıoğlu ve Güler Mert’i ve mesaj yollayan sayın Bolu Belediye Başkanı sayın Alaattin Yılmaz beye de teşekkür ederiz.
Sayın Bolu Belediye Başkan Yard. Emine Davarcıoğlu ve İsmail Beye, Sayın Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Sayın Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sayın Güler Mert, İstanbul B.Belediye Meclis Üyemiz Habibe Güner gecemize katılımları ile bizleri onurlandırmıştır.
Kendilerine İzzet Baysal Babamıza gösrerdikleri sevgi, saygı ve ahde vefalarından dolayı tüm İstanbul Dernekleri, STK'ları ve Bolulu Hemşehrilerimiz adına teşekkür ederiz" dedi.
Sedat Hamarat





YAZARLAR

Tamamı