29.03.2024 17:37:26
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam Anadolu Lisesinde!

Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz, Anadolu Lisesi ve Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulundu. Kaymakam Korkmaz, Anadolu Lisesi'nde kullanılmaya başlanan akıllı tahtaların öğrenciler ve öğretmenler için büyük bir imkan olduğunu söyledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT19 Şubat  2015 Perşembe - 14:59
Kaymakam Korkmaz, Anadolu Lisesinde İncelemelerde Bulundu
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL ve Şube Müdürü Ömer Altınyüzük ile birlikte Anadolu Lisesi ve Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdunda incelemelerde bulundu.Sınıfları ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti.
Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz ilk olarak, Anadolu Lisesinde yapılan ve yapımı devam eden çalışmaları inceledi. Sonrasında sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Korkmaz, Anadolu Lisesi'nde kullanılmaya başlanan akıllı tahtaların öğrenciler ve öğretmenler için büyük bir imkân olduğunu söyledi.
/
Kaymakam Fatih Sultan Han Korkmaz daha sonra Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdunu gezerek tamamlanmış ve yapımı devam eden çalışmalar bilgi aldı.
src=
Kaymakam Korkmaz, Anadolu Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrenci yurdunda yapılan tüm çalışmalar için Anadolu Lisesi Yönetimine, Öğretmenlerine ve Çalışanlarına teşekkür etti.

YAZARLAR

Tamamı