26.04.2024 01:56:10
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam Bayramlarını Kutladı

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu 65 yaş üstü Vatandaşların, Şehit Ailelerinin ve Güvenlik Kuvvetlerinin Ramazan Bayramını Kutladı. Ziyaretlerde bulunarak, hep sohbet etti, hem de dertlerini dinleyerek bayramlarını tebrik etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN27 Mayıs  2020 Çarşamba - 00:18
Kaymakam 65 Yaş Üstü, Şehit Aileleri ve Güvenlik Kuvvetlerini Ziyaret Etti
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu Ramazan Bayramının birinci günü 14.00-20.00 saatlerinde sokağa çıkma izinleri sebebiyle yürüyüşe çıkan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız ile bir araya gelerek, onlarla sohbet edip, bayramlarını kutladı.

Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Ramazan Bayramı münasebetiyle İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Kef ve İlçe Emniyet Amir V. Metin Balcı ile beraber şehit ailelerini ziyaret ettiler.
Şehit ailelerini de ziyaret ederek, bayramlarını tebrik eden Kaymakam Yusuf Kaptanoğlu: “Şehit ailelerimiz bizlere şehitlerimizin kutsal birer emanetidir. Aziz şehitlerimizin aileleriyle bir arada olmaktan her zaman mutlu oluyoruz. Devlet ve millet olarak şehitlerimize minnet ve şükran borçlu olduğumuzun bilincindeyiz” diyerek tüm şehit ailelerinin Ramazan Bayramını kutladı.

Sokağa çıkma kısıtlaması ve Ramazan Bayramı Tedbirleri dolayısıyla oluşturulan kontrol noktalarını da ziyaret eden Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bayramlarını geçirmeleri için görevli emniyet ve jandarma ekiplerini görevleri başında ziyaret etti.

Dörtdivan İlçemizin değişik noktalarında görev alan güvenlik kuvvetlerimizi Dörtdivan İlçe Emniyet Amir V. Metin Balcı ve İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Kef ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Kaptanoğlu; Görevlerini en iyi şekilde yerine getirmeye gayret gösteren emniyet ve jandarma personeline de teşekkür ederek, bayramlarını kutladı.

YAZARLAR

Tamamı