28.03.2024 18:18:24
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam İmamlarla Buluştu!

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan Çavuşlar Merkez Camiinde, Ramazan ayı öncesi Dörtdivan ilçesinde görev yapan imamlarla buluştu. Toplantıda gündemdeki konular değerlendirilirken, Ramazan ayında yapılacaklar konuşuldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN03 Mayıs  2018 Perşembe - 22:57
KAYMAKAM UĞUR TUTKAN, İMAMLAR İLE BİR ARAYA GELDİ
Devleti en uç noktada din görevlilerinin temsil ettiğini, muhtarlarımızla beraber devletimizin köydeki eli ayağı olan, toplumu din konusunda aydınlatmakla görevli olmalarındaki gayretlerinden dolayı kendilerine teşekkür eden Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan toplantıda yaptığı konuşmada; Köylerimizde toplumun kanaat önderi olan imamlarımızın topluma örnek olacak davranışlar sergilemeleri, toplumu ahlaken yüceltecek görevler ifa etmeleri, birleştirici ve bütünleştirici rol üstlenmesi ve özellikle işinin bilincinde olması gerekmektedir. Ramazan ayı imamlarımız için büyük bir fırsattır. Bu ayda toplumun tüm kesimleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak, kapı kapı dolaşıp ihtiyaç sahibi kimselere ulaşmak, eksiği olan aşı ve işi olmayan herkesi tespit etmek için daha fazla çaba sarf etmeliyiz. Bu yıl Kaymakamlık olarak tüm kurumlarımızla koordine halde her köy ve mahallede gerek toplu gerek özel hanelerde iftar programları düzenleyeceğiz. Muhtar ve imamların geniş katılımı sağlayıp destek vermeleri bizler için ayrıca önemlidir.” dedi.

Kaymakam Tutkan; camii görevlilerimizin, imamlarımızın ve diğer din görevlilerimizin sabır ve teenni ile hareket edip toplumu ilmek ilmek işleyip birleştirici, kuşatıcı, ailesi ve çevresiyle makul ve makbul kriterlerde hareket edip mahalle ve köylerde huzuru tesis eden kişi olmalarını ifade etti.
Toplantıda tüm imamlar tek tek söz alıp geçmişte yapılanları ve bu yıl yapılacaklar hakkında görüş ve dileklerini dile getirdi.





YAZARLAR

Tamamı