28.03.2024 13:20:52
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

KAYMAKAM ÖDÜLLENDİRDİ!

Dörtdivan da, İstiklal Marşı´nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencileri Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz makamında kabul ederek, öğrencilerle sohbet etti ve çeşitli hediyeler vererek ödüllendirdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT25 Mart  2015 Çarşamba - 09:59
DÖRTDİVAN KAYMAKAMI, GENÇLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
İstiklal Marşını Güzel Okuyan Öğrencileri Dörtdivan Kaymakamı Ödüllendirdi.
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz, Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu Öğrencilerini Makamında kabul etti. Onları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.
/
Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu´nda 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü için düzenlenen İstiklal Marşı´nı güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz'ı makamında ziyaret etti.
Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu´nda 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü için düzenlenen İstiklal Marşı´nı güzel okuma yarışmasında Senanur Koçan 1.nci, Rabia Çevik 2.nci Zeynep Varol ile Ravza Çevik ise 3.ncü oldu. Kaymakam Korkmaz, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, ödüllendirdi.
src=
Öğrencilere çeşitli ikramlarda da bulunan ve onlarla sohbet eden Kaymakam Korkmaz, başarılarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

YAZARLAR

Tamamı