6.05.2024 14:41:56
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam Özçelik'i Ziyaret!

Bolu Yeniçağa Kaymakamı ve Dörtdivan Kaymakam Vekili Nurhalil Özçelik beyi Yeniçağa Makamında ziyaret ettik. Kaymakam Özçelik 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle hem Yeniçağa da hem de Dörtdivan da bir dizi etkinlik yapılacağını ifade etti.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR28 Ağustos  2020 Cuma - 19:55
Kaymakam Nurhalil Özçelik Beyi Ziyaret
Bolu Yeniçağa Kaymakamı ve Dörtdivan Kaymakam Vekili Nurhalil Özçelik beyi Yeniçağa Makamında ziyaret edip, sohbet etme imkanı bulduk. Ankaralı olan Kaymakamımız ile hem Ankara’dan hem de Yeniçağa ve Dörtdivan’dan sohbet ettik.
Şu pandemim süreci içerisin de hem Yeniçağalıların, hem de Dörtdivanlıların kurallara titizlik ile uymasını isteyerek, İnşallah en kısa zaman da el birliği ile bu musibetten kurtulunacağını ifade ederek, Sağlıklı günler dileğiyle Selamlarını iletti.

30 Ağustos Zafer Bayramı Yeniçağa ve Dörtdivan da Etkinlikler ile Kutlanacak
Sohbetimizde; 30 Ağustos Zafer Bayramını çeşitli etkinlikler ile kutlanılacağını ifade eden, Yeniçağa Kaymakamı ve Dörtdivan Kaymakam Vekili Nurhalil Özçelik şunları söyledi: “Yaşanan Covid-19 salgını nedeni ile maalesef bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramını evlerimizde kutlamak durumundayız. Bu sebeple siz değerli vatandaşlarımızı 30.08.2020 tarihinde, bu tarihi ve anlamlı günün coşkusunu evlerimize ve iş yerlerimize Şanlı Bayrağımızı asarak kutlamaya ve Saat: 21.00 de evlerimizin balkonlarından İstiklal Marşımızı okumaya davet ediyorum” dedi.

Ayrıca gün boyunca etkinliklerin devam edeceğini ifade eden Kaymakam Özçelik; “Hem Yeniçağa da hem de Dörtdivan da Atatürk Anıtına Çelenk takdimiyle başlayacak programlarımız da Şehitlerimizi ziyaret edip, dualar okunacak. Gün boyunca Belediyelerimizin anonslarıyla günün anlam ve önemini belirten şarkı ve özdeyişler seslendirilecek. Ülkemizin, Milletimizin, Yeniçağalılarımızın ve Dörtdivanlılarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, bu Vatanı bizlere Emanet eden, Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de şükranla yâd ederiz” dedi.


 



YAZARLAR

Tamamı