29.03.2024 11:03:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam Özçelik, Toplantı Yaptı

Bolu Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil Özçelik Başkanlığında, Yeniçağa Birim Amirleri ve Muhtarlar toplantısı, Yeniçağ Öğretmenevinde pandemi ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere uyularak yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR26 Ocak  2021 Salı - 13:48
YENİÇAĞA BİRİM AMİRLERİ VE MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
Kamu hizmetlerinde vatandaşa sunulan hizmetin kalitesini artırmak ve var olan hizmetlerin iyileştirilmesi ve daha etkin hale getirilmesi amacıyla Yeniçağa Kaymakamlığı tarafından düzenli olarak yapılan toplantıya kurum amirleri, mahalle ve köy muhtarları katılıyor.
Yeniçağa Kaymakamı Nurhalil Özçelik tüm kurum amirleri ve muhtarlara Pandemi sürecindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek sözlerine başladı. Bu süreçte herkesin üzerine düşen görevi fazlasıyla yaptığını ancak tedbirlerin elden bırakılmamasını, tehlikenin halen devam ettiğini hatırlattı. Pandemi ile ilgili Kaymakamlıkça yapılan denetimlerin devam ettiğini, özellikle doğru maske kullanımı, sosyal mesafe, işyeri denetimleri, izolasyon denetimleri ve düğün, kına merasimleri gibi hususlara dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayarak bu konuda vatandaşların bilgilendirilerek uyarılmasını, tüm muhtarlar ve ilgili birimlerin bu konuya hassasiyetle yaklaşılması hususunda talimat verdi.

Toplantının devamında önümüzdeki süreçte Yeniçağa merkezi ile köylerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren Kaymakam Özçelik, muhtarların taleplerini dinleyerek, sorularını tek tek cevaplandırdı.
Kaymakam Nurhalil Özçelik, bugüne kadar kendisine iletilen birçok sorunun çözüme kavuşturulduğunu, bazılarının ise ilgili birimlerce takip edildiği ve çözümü için çalışmaların sürdürüldüğünü belirttikten sonra iyi dilek ve temennilerle toplantı sona erdi.



 

YAZARLAR

Tamamı