29.03.2024 02:25:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakam Yukarı Düğer de.!

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan halk günü toplantısında Yukarı Düğer sakinleri ile bir araya geldi. Kaymakam Tutkan, vatandaşları tek tek dinleyerek sorun ve taleplerini dinledi. Genel olarak köy mahalli sorunlarının yanı sıra posta telgraf telefon, elektrik, sağlık, eğitim, mera, okuma/yazma gibi umumi konular ele alındı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN14 Mart  2018 Çarşamba - 04:00
KAYMAKAM YUKARI DÜĞER'DE VATANDAŞLA BULUŞTU
İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge kapsamında vatandaşların istek, öneri ve şikâyetlerini alıp, değerlendirmek için her ay düzenlenen halk günü toplantısına Kaymakam Uğur Tutkan’ın yanı sıra ilçemizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe Müdürleri ile Yukarı Düğer Muhtarı ve köyde ikamet eden vatandaşlarımız katıldı.

Her ay düzenli olarak vatandaşlarla bir araya geldiklerinin altını çizen Kaymakam Tutkan, bu toplantılar sayesinde halkımızla daha sık bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunabileceğini sözlerine ekledi.
Kaymakam Tutkan, konuşmasını tamamlamasının ardından vatandaşları tek tek dinleyerek sorun ve taleplerini dinledi. Genel olarak köy mahalli sorunlarının yanı sıra posta telgraf telefon, elektrik, sağlık, eğitim, mera, okuma/yazma gibi umumi konular ele alındı.




YAZARLAR

Tamamı