26.04.2024 11:54:41
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakama Veda Yemeği..

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ev sahipliğinde; Bolu Kıbrısçık ilçesinde 4 yıldır görev yapan ve son kararname ile Artvin ili Şavşat ilçesine tayini çıkan Kıbrısçık Kaymakamı Emre Yalçın'a Ankara'da Bolulular tarafından veda yemeği düzenledi. Kaymakam Yalçın'a hayırlı olsun ve başarılar dileğinde bulunuldu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR24 Ağustos  2017 Perşembe - 09:32
KIBRISCIK KAYMAKAMINA VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ev sahipliğinde; Bolu Kıbrısçık ilçesinde 4 yıldır görev yapan ve son kararname ile Artvin ili Şavşat ilçesine tayini çıkan Kıbrısçık Kaymakamı Emre Yalçın'a Ankara'da Bolulular tarafından veda yemeği düzenledi. Değerli eski Kıbrısçık Kaymakamı ve yeni Artvin Şavşat Kaymakamı Emre Yalçın beye hayırlı olsun temennisiyle yeni görev yerinde ve hayat boyu başarılar dileğinde bulunuldu. Yemekte duygulu anlarında yaşandığı görüldü.

Kıbrısçık ilçesine başarılı hizmetlerde bulunan başarılı kaymakamımızı yeni görev yerinde Şavşatlı kardeşlerimize emanet ediyoruz diyen Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar ile Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin; “Üzülerek belirtelim ki bu akşam aramızdan ayrılan Değerli Kaymakamımız için bir araya geldik. 4 yıldır birlikte görev yapmaktan onur duyduğumuz dostumuzun aramızdan ayrılmasını istemezdik. Ama Kamu görevi ifa ettiğinden katlanmak durumundayız. Kaymakamımızın Kıbrısçık ilçemize güzel hizmetleri oldu. Sivil Toplum kuruluşları olarak da her zaman bir araya geldik. Bizleri misafir etti, ağırladı ve istişarelerde bulunduk. Görev icabı ayrıldı ama bizler kopmadık yine birlikte olacağız. Şahsımız ve sizlerin adına yeni görev yerinde başarılar diliyoruz” diyen başkanlar, günün anısına Kaymakam Emre Yalçın Beye Plaket taktim ettiler.

Duygu dolu anların yaşandığı bu özel günde, gecede Kaymakam Emre Yalçın bey de kısa konuşmasında “Dört yıldır Kıbrısçık da görev yapmaktan onur duydum. Sizin gibi değerli arkadaşlar, dostlar kazandım. Bizler Mülki amirleriz bugün bur da yarın bambaşka bir yerde görev ifa ediyoruz. Önemli olan hoş seda bırakabilmek ve dostluklar kazanmak. Bende sizleri Şavşat ilçemize bekliyorum. Ağırlamaktan onur duyarım. Ne diyeceğimi bilemiyorum bu gece birlikte olup, beni mutlu ettiğiniz için sonsuz teşekkürlerimi arz ederim” dedi.

Veda yemeğine; Ankara Bolulular Derneği Başkanı İrfan Bayar ile Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Bilgin, Dernek ve Federasyon Yönetim Kurulu Üyeleri, Gümüşhane Köse Kaymakamı Mustafa Duruka, Göynük eski Kaymakamı Ahmet Aslan, Kıbrısçık Spor Başkanı Mehmet Ali Akı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile Ankara da yaşayan Bolu ve İlçelerinden 56 Hemşehrimiz katıldı.

Yemekte bir sürprizde yaşandı. Ankara Bolulular Derneği eski Başkanı Halil Olkan beyin doğum günüydü. Olkan beye doğum günü pastası kesilerek, doğum günü kutlandı. Bolulular eski Başkana ailesi, sevdikleri ile birlikte sağlıklı, mutlu ve neşeli nice yıllar dileğinde bulundu.

Günün anısına fotoğraf çekiminden sonra program sonlandırıldı. Kaymakam Emre Yalçın ve arkadaşları tek tek Bolulularla tokalaşarak, ayrıldılar.
Diğer fotoğraflar için Tıklayın

 

YAZARLAR

Tamamı