25.04.2024 02:00:02
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakamdan Veda Mesajı..

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Trabzon'un Köprübaşı ilçesi Kaymakamlığına atanması münasebetiyle yayımladığı mesajında; "Dörtdivan'a ve tüm Dörtdivanlılara en derin sevgi ve saygı duygularımla arzı veda ediyorum. Sağlıkla, mutlulukla ve hoşça kalın. Allah'a emanet olun.” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN23 Eylül  2018 Pazar - 15:32
DÖRTDİVAN KAYMAKAMI UĞUR TUTKAN’IN VEDA MESAJI
Cumhurbaşkanlığı Atama Kararıyla (2018/157) Trabzon'un Köprübaşı ilçesi Kaymakamlığına atanan Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, Dörtdivan Kaymakamlığından ayrılırken veda mesajı yayınladı. Kaymakam Tutkan Mesajında şunları söyledi:
“Çok saygıdeğer Dörtdivanlılar,
5 Eylül 2017 tarihinden itibaren büyük bir gururla ve onurla yürüttüğüm Dörtdivan Kaymakamlığı görevimi, Trabzon İli Köprübaşı Kaymakamlığına atanmam nedeniyle tamamlamış bulunmaktayım.
Misyonu itibariyle Dörtdivanımız, Osmanlı beyliğinin kuruluşundan günümüze miras kalmış, köklü Türk devlet yapımızın günümüzde tarihi misyon ve vizyonunu sürdüren nadide ilçelerdendir. Dörtdivan'ın dünya kahramanlık destanlarına, seyahatnamalerine, savaşlarına, İslam ilim ve tarihine, Türk adet ve geleneklerine etki ve katkıları, ilçemizle sınırlı olmayışı da ayrı bir gurur ve mutluluk vesilesidir. Merhum Dörtdivanlı Hilmi'nin, Kahraman halk şairimiz Köroğlu'nun, yaylalar ve kazlar diyarı olan; cemberini yüzyıllarca baştacı edip günümüze taşıyan; iris çiçeğinin buram buram kokusunu dağlarda muhafaza eden; dağlarında, yaylarında taşı bile yatak olup bizleri ağırlayan bu eşsiz ilçeye hizmet etmeye çalışmak, şahsım ve ailem adına çok büyük bir onurdu.
Dörtdivan’da vazifem esnasında Türkiye Cumhuriyeti’nin mülki idare amiri sıfatıyla, ilçemizde, toplumun her kesimine eşit ve tarafsız olarak devletimizin şefkatli ve sıcak yüzünü göstermeye çalıştım. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla yaşlısından gencine ihtiyaç sahibi, yalnız yaşayan, engelli, öksüz ve yetim tüm vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştım. Güzel ilçemizin ve ilçemizde ikamet eden vatandaşlarımızın emniyeti, asayişi, sağlığı, eğitimi, mahalli ihtiyaçları ve daha birçok hizmeti mesai arkadaşlarımla zaman gözetmeksizin yürütmeye çalıştık. Bu hizmetlerimizi yürütürken kamu çalışanı olarak, yetkilerimiz çerçevesinde eşit ve tarafsızca hak ve adalet ölçüleriyle Dörtdivanlı hemşerilerimize yaklaştım. Bu süre zarfında kusurumuz, hatalarımız olduysa affola hakkınızı helal ediniz.
Bu duygu ve düşüncelerle başta bilgi ve tecrübelerinden yararlandığım Sayın Valimize, ilimizin çok değerli Mülki İdari Amirlerine, Milletvekillerimize, Belediye Başkanımıza, birlikte mesai yaptığımız ilimizdeki ve ilçemizdeki kamu kurumlarının yöneticiliğini yapan daire amirlerimize ve müdürlerimize, özverili ve fedakarca vazifelerini yapan çalışma arkadaşlarıma, muhtarlarıma, siyasi parti ve özel sektör temsilcilerine, baş tacımız Gazilerimize, Şehit yakınlarımıza, Bolu’nun değerli basın çalışanlarına ve çok kıymetli Dörtdivan halkına şahsıma ve aileme gösterdikleri sevgi, saygı ve muhabbet için çok teşekkür ediyorum.
Sonraki yaşamımda da bir Dörtdivan gönüllüsü, bir kardeşiniz olarak her zaman yanınızda olduğumu belirtip; Dörtdivan’a ve tüm Dörtdivanlılara en derin sevgi ve saygı duygularımla arzı veda ediyorum. Sağlıkla, mutlulukla ve hoşça kalın. Allah’a emanet olun.”
 





YAZARLAR

Tamamı