25.04.2024 11:44:02
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kaymakamlık Ziyaretleri..

Bolu ili Dörtdivan ilçesi yeni Kaymakamı Okan Ayaz, ilçedeki Kamu Kurumlarını gezerken, Makamında da ziyaretçileri ağırlıyor. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Köy ve Mahalle Muhtarlarıyla istişareler de bulundu. Kamu Kurumlarından ve Muhtarlardan bilgiler alarak, istişarelerde bulundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN12 Şubat  2021 Cuma - 18:13
KAYMAKAMLIK ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Okan Ayaz, Kamu Kurumlarını ziyaret ederken, makamında da hayırlı olsuna gelen ziyaretçileri ağırlıyor. Köy ve Mahalle Muhtarlarını ağırlayarak, sorunlarını dinledi.
Dörtdivan Kaymakamı Okan Ayaz, İlçe Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Özel İdare Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, İlçe Tapu Müdürlüğü, İlçe Mal Müdürlüğü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret ederek, kurumlardaki personel sayıları ve kurumların çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Dörtdivan Köy ve Mahalle Muhtarları da Dörtdivan Muhtarlar Derneği öncülüğünde Kaymakam Okan Ayaz’ı Kaymakamlık toplantı salonunda ziyaret ettiler. Kaymakam Ayaz’a hoş geldin dileklerini ileterek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Ziyarette, Kaymakam Okan Ayaz Köy ve Mahalle Muhtarlarından Köy ve Mahalleler hakkında bilgi alırken, sorunlar hakkında da istişarelerde bulundu.





 

YAZARLAR

Tamamı