25.04.2024 22:09:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kıbrıscıklı Rektörlüğe Aday Oldu!

26-28 Temmuz 2016 tarihleri arasında Yalova Üniversitesi'nde yapılacak olan Rektörlük seçimlerinde Bolu Kıbrıscık nüfusuna kayıtlı Prof. Dr. Ali Rıza Abay da yer alacak. Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne Bolu Kıbrıscıklı hemşehrimiz Prof. Dr. Ali Rıza Abay aday olduğunu açıkladı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM10 Haziran  2016 Cuma - 00:30
BOLULU HEMŞERİMİZ REKTÖRLÜĞE ADAY OLDU
Rektörlüğe aday olan hemşerimiz geçtiğimiz günlerde adaylık açıklamasını yaparken, “Milletimizi bölmeye, ülkemizi yıkmaya çalışan ve iç huzurumuzun bozulmasından medet uman her türlü bölücü örgüt ve oluşumlara karşı mücadele edeceğim” ifadelerine yer verdi. Yalova Üniversitesi’nde 2008 yılından bu yana önce kurucu Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü, Sosyal Hizmet Kurucu Bölüm Başkanlığı, Fakülte Kurulu ve Fakülte Yönetim Kurulu üyelikleri, Üniversite Senatosu ve Üniversite Yönetim Kurulu üyelikleri, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı ve Rektör Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kıbrıscıklı hemşerimiz Prof. Dr. Ali Rıza Abay şimdi ise Rektörlüğe en büyük adaylardan birisi olarak görülüyor.

26-28 Temmuz tarihlerinde Yalova Üniversitesinde yapılacak rektörlük seçimlerinde aday olarak Kıbrıscıklı hemşerimiz Prof. Dr. Ali Rıza Abay ile birlikte Prof. Dr. Aslan Gülcü ve Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım da rektörlüğe aday. Sonuçların 29 Temmuz’da YÖK’e gönderilmesinin ardından Rektör Adayları İnceleme Komisyonu 2 - 9 Ağustos arasında Cumhurbaşkanlığı’na iletilecek listeyi belirleyecek. Bu üniversiteler için oluşacak YÖK listesi, 15 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı’na gönderilecek.



 

YAZARLAR

Tamamı