29.03.2024 13:28:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kıbrıscıklılar Festivalde Coştu

Bolu Kıbrıscık'ın geleneksel Karagöl Festivalinin 28'incisi hafta sonu çoşkuyla düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan festivalin ünlü konukları da vardı. Halk oyunları ekiplerinin gösterileri ve sanatçıların seslendirdiği parçalar ile Kıbrıscıklılar gönüllerince eğlendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR12 Haziran  2019 Çarşamba - 13:20
Kıbrıscık Karagöl Kültür ve Sanat Festivali büyük bir coşkuyla kutlandı
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kıbrıscık Karagöl Festivali yoğun ilgi gördü. Festivalin ilk gün programına Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Bolu örgütleri, İyi Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çevre illerde yaşayan Kıbrıscıklılar ve vatandaşlar katıldı.

Oldukça renkli görüntülere sahne olan 28’inci Karagöl Festivaline, Ünlü Oyuncu Mehtap Bayri de katıldı. Baba ocağı olan Kıbrıscık’a oyuncu arkadaşları ile katılan Bayri, sosyal medya hesaplarından ilçe ile ilgili paylaşımlarda bulunarak, Kıbrıscık’ın da tanıtımına katkı sağladı.

Festivale Osman Irmaklı, Hasan Fehmi Ayhan, Ömer Öztekin, Ömer Faruk Bostan destek vererek, konuklara müzik ziyafeti çektiler. Kıbrıscıklılar oyun havalarına eşlik ederek, gönüllerince eğlendiler.

Kıbrıscık Belediye Başkanı Emin Tekemen, yaptığı konuşmada, her yıl olduğu gibi bu yılda 28’ncisi gerçekleşen festivalin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi.

TRT’nin sevilen dizisi Kalk Gidelim’de ekranlarda izleyiciyle buluşan Mehtap Bayri, baba memleketi olan Kıbrıscık’ı unutmayarak, Festivalde Kıbrıscıklılarla birlikte oldu.






 

YAZARLAR

Tamamı