29.03.2024 16:36:07
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kickboks da Ankara Birincisi..

Bolu Dörtdivan Kuruca Köyü Nüfusuna kayıtlı Muhammed Özalp, Kickboks müsabakalarında 63 Kg da Ankara Birincisi olmuştu. Özalp 16 - 19 Mart 2017 tarihlerinde Antalya da yapılacak olan Türkiye Şampiyonluğu müsabakalarına katılacak. Dörtdivanlı hemşehrimize Türkiye Şampiyonluğunda başarılar dileriz.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR14 Mart  2017 Salı - 20:01
Dörtdivanlı Kickbokscu Başarılara İmza Atıyor
Bolu ili Dörtdivan ilçesi Kuruca Köyü Nüfusuna kayıtlı Muahmmed Özalp, Kickboks sporcusu. 20 Şubat 2017 tarihinde Ankara da gerçekleşen Kickboks müsabakaları sonucunda Dörtdivanlı Muhammed Özalp, 63 Kg da Ankara birincisi olmuştu.

Dörtdivan Kuruca Köylü Erol Özalp'in oğlu olan, Ankara Özel Muradiye Erkek Lisesi öğrencisi Muahmmed Özalp 16 - 19 Mart 2017 tarihlerinde Antalya da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına okulunu temsilen katılacak. Ankara ilinde 5 yıldır katıldığı Kickboks müsabakalarında almış olduğu derecelerle adını, okulunu ve ilçesini başarıyla temsil ediyor.

Hedefinin Avrupa da derece olduğunu, Memketini ve Bayrağını gururla temsil etmek istediğini belirten Dörtdivanlı Kickboks sporcusu Muhammed Özalp, yetkililerin sahip çıkmasını tememni ediyor.

Evladı olarak da grurur duyduğunu ifade eden Erol Özalp, sportmen yıldızımıza ve sporcularımıza çıktığı yolda başarılar dilerken, Memleketimizin, Ankara'nın Okulunun vede İl ve İlçemizin adını başarıdan başarıya taçlandırıp duyuran bu gençlerimize sahip çıkmalıyız. Yetkililerimize sesleniyorum; "daha fazla destek verirsek özellikle ilçemizden Dünya Şampiyonları neden çıkmasın"

Dörtdivan Dünyasi ailesi olarak gencimizi tebrik ediyor, Antalya da yapılacak Türkiye Şampiyonası müsabakalarında başarılar diliyoruz.



 

YAZARLAR

Tamamı