25.04.2024 01:05:13
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Korkmaz, Bir Kitap da Sizden

Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz Dörtdivanlılara ve Eğitime katkı vermek isteyenlere seslenerek; gençlerimizin yetişmesi için ?bir kitap da sizden? diyor ve desteklerinizi bekliyor. Kaymakam, Kitap Kampanyası için neler söyledi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT21 Kasım  2014 Cuma - 14:33
KAYMAKAM KORKMAZ, “BİR KİTAP DA SİZDEN”
Korkmaz, “Okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü olacaktır”
Kitap, geçmişle gelecek arasında kalıcı köprüler kuran, kültürleri genç kuşaklara aktaran, bize yaşamımız boyunca en güzel ve verimli arkadaşlık eden çok kıymetli hazinelerdir.
Kitap, kültürlü insanların dostu, yardımcısı ve eğlencesidir. Dimağımızı çalıştıran, hayal gücü sınırlarımızı genişleten ve ufkumuzu açan önemli bir araçtır kitap.
Bununla birlikte, insan için en etkili öğrenim yollarının başında okumak gelir. Okuyarak yetişmiş bir toplum başarılı ve güçlü olacaktır.
Bu düşüncelerle, çocuklarımıza ve yetişkinlere kitap sevgisini kazandırmak eğitimcilerin, yetişkinlerin ve bizlerin başlıca görevidir.
Dörtdivan Kaymakamlığımız tarafından ilçemiz ve çevre okulların kitap, dergi ve test ihtiyaçlarını gidermek için başlatılan kitap kampanyasına tüm vatandaşlarımızın katılımını ve bir kitap da olsa desteklerini bekliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.
Fatih Sultan Han Korkmaz
Dörtdivan Kaymakamı
 
width=
 
Kaymakamlığın 0374 3314503 numaralı telefonundan bilgi alınabilir.
Geniş Bilgi: Dörtdivan Kaymakamlığı

 

YAZARLAR

Tamamı