4.05.2024 13:42:05
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Korkutan Vaka Artışı.!

Bolu'da son günlerde Koronavirüs vakalarında ciddi artış yaşanırken, Gerede'de son iki günde 10'dan fazla kişide Koronavirüs tespit edildiği öğrenildi. Gerede Kent merkezinde hemen hemen her gün vakalara rastlanırken, diğer ilçelerde vakalar yok denecek kadar azaldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR01 Haziran  2020 Pazartesi - 17:06
O İLÇEMİZDE KORKUTAN VAKA ARTIŞI!
Bolu’da son günlerde Koronavirüs vakalarında ciddi artış yaşanırken, Gerede’de iki günde 10’dan fazla kişide koronavirüse rastlandı. Kent merkezinde hemen hemen her gün vakalara rastlanırken, diğer ilçelerde vakalar yok denecek kadar azaldı.
Kentte korona virüsün yayılımını azaltmak amacıyla alınan tedbirlerin gevşetilmesiyle birlikte vaka sayılarında ciddi artışlar yaşanmaya başladı. Ülke genelinde normalleşme dönemine girilirken, Bolu’nun yanı sıra Gerede’de vaka sayısında son günlerde Koronavirüs vakalarına rastlanması dikkat çekiyor. Gerede’de son iki günde 10’dan fazla kişide Koronavirüs tespit edildiği öğrenildi. Vakaların geçtiğimiz hafta sıfırlandığı Gerede’de 10’dan fazla kişinin Koronavirüs testlerinin pozitif çıkması ilçede tedirginlik yarattı. Öte yandan diğer ilçelerde vakalara rastlanmadı.
Bolu’da bulunan pandemi hastanelerinde de çok sayıda vakanın bulunduğu belirtildi. Onlarca hastanın hastanelerde tedavi altına alındığı ve yakınlarının da testten geçirildiği öğrenildi.
Haber: ozgurbolu.com / Ayşe Songül Erhan


 

YAZARLAR

Tamamı