25.04.2024 08:19:39
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Köroğlu Sofrası Hizmetinizde.!

Bolu Dörtdivan Çavuşlar Mahallesinde açılan Köroğlu Sofrası, Dörtdivanlıların ve ziyaretçilerin hizmetinde. Nezih ve Ferah Park manzaralı Resteurantda; açık büfe köy kahvaltısı, ızgara ve yemek çeşitleri ile Dörtdivan daki bir açığı kapatıyor. Dörtdivan'a gittiğinizde Köroğlu Sofrasına uğramayı ihmal etmeyiniz..

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN25 Mart  2017 Cumartesi - 16:27
Dörtdivan da Yöreye Özgün "Kızarmış Kaz, Ördek ve Hindi Eti"
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde bir açık daha kapanarak, Dörtdivan Köroğlu Sofrası Cafe Restaurant geçtiğimiz günlerde açıldı ve Dörtdivanlıların hizmetine girdi. Sabah saat: 07.00 den Akşam saat: 24.00' e kadar 7/24 açık olacak. Ve Dörtdivan da açık bir lokanta, kahvaltı yapacağımız bir yer yok mu diyenlerin hizmetinde olacak. Dörtdivan üzeri Kartalkaya'ya giden, Köroğlu Dağlarında oksijen ve tabiatla buluşmak isteyen Doğa sevdalıları bu nezih ortamda açık büfe Köy kahvaltısı yapabilme imkanının yanı sıra Kızarmış Kaz, Ördek ve Hindi, Izgara Çeşitleri Döner, İskender, Sahanda Tereyağlı Yumurta, Kiloyla Köfte ile Tatlı çeşitlerini bulabiliyor. Parka bakan nezih ve ferah bir ortam da huzur içerisinde kahvaltı ve yemek imkanı sunuluyor.

Dörtdivan Kargı Bayramlardan İşletmecisi Sefa Demircioğlu; "Dörtdivan da 7/24 hizmet verecek bir lokanta açığı bulunmakta idi. Dörtdivan'a gelen misafirler kahvaltı yapacak, geç vakit yemek yiyecek bir yer bulabilmenin sıkıntısını yaşıyorlardı. Biz bu açığı kapatmaya çalışacağız. Restaurantımızın içerisinde en kısa zamanda pide fırınını da ilave ederek, müşterilerimize Pide çeşitleri de ikram edeceğiz. Müşterilerimize hizmet bizden beğenip, taktir etmeleri onlardan. İlkemiz Müşteri memnuniyeti" diyen Demircioğlu "Restaurantımız Dörtdivanlılara ve yolu Dörtdivandan geçen misafirlerimize hizmet etmenin onurunu yaşayacaktır" dedi.

Dörtdivan Dünyası olarak uzun bir zamandır Dörtdivanda özellikle sabah ve akşam büyük bir sıkıntısı yaşanan açığın kapatılmasında başarılar temenni eder, hayırlı olsun dileklerimizi iletiriz.



 

YAZARLAR

Tamamı