29.03.2024 12:32:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Korona ve Yaşam Yarışması

Bolu Mengen Belediye Başkanlığı tarafından ilkokul öğrencilerine yönelik resim, ortaokul öğrencilere yönelik şiir ve lise öğrencilerine yönelik “Corona ve Yaşam” temalı kompozisyon yarışması düzenlenecek. Her dal için ödüller ise Birinciler Yarım Altın, İkinciler Çeyrek Altın ve Üçüncüler Gram Altın kazanacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR14 Nisan  2020 Salı - 20:11
MENGEN DE, “KORONA VE YAŞAM” TEMALI ÖDÜLLÜ YARIŞMA
Bolu Mengen Belediye Başkanlığı tarafından Koronavirüs salgını ile ilgili ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik resim, şiir, kompozisyon yarışması düzenleniyor.
Küresel salgın Koronavirüsle mücadeleye aralıksız devam eden Mengen Belediyesi, bu zorlu süreçte çocukların düşüncelerini ve gözlemlerini öğrenmek için harekete geçti.
Bolu Mengen Belediyesi olarak düzenlediğimiz bu yarışma ile geleceğin Türkiye’sini şekillendirecek olan çocuklarımızın; resim, kompozisyon ve şiir yoluyla tüm Dünya’nın zorlu bir süreç yaşadığı corona virüs salgını nedeniyle neler hissettiklerini daha iyi anlayabilmek ve onların bu hislerinin karşılığında, çocuklarımıza daha fazla yardımcı olabilmek amaçlanmıştır.
Yarışmaya katılacak olan fakat malzemesi olmayan çocuklarımıza da talep doğrultusunda malzeme temini konusunda yardımcı olacağız. Hazırlanan eserler belediyemiz tarafından kapılardan alınacaktır. İhtiyaç ve başvurularınız için 0374 356 33 00 nolu telefon ile belediyemize ulaşabilirsiniz.
Yarışmaya Katılım Şartları
Yarışma Mengen Merkezde bulunan, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri katılacaktır.
Eserler, tamamlandıktan sonra belediyemizin 0374 356 33 00 nolu hattı aranarak isim ve adres bilginiz tarafımıza verildikten sonra, belediye personelimiz tarafından evinizden teslim alınacaktır.
Eserler herhangi bir yarışmaya katılmamış, ödül almamış ve herhangi bir yerde yayımlanmamış olacaktır.
Her katılımcı yarışmaya yalnızca 1 (bir) eserle katılabilecektir.
Yarışmaya; İlkokul resim kategorisinde katılacak olan öğrenciler, 35x50 cm boyutunda resim kâğıdına (arka yüzü kullanılmayarak) kuru boya veya pastel boya kullanılarak yapılacaktır. Katılımcı öğrencinin; adı, soyadı, okulu ve sınıfı eserin arkasına yazılacaktır.
Ortaokul Şiir ve Lise kompozisyon kategorisinde katılacak olan öğrenciler, beyaz çizgisiz kâğıt kullanacak, yazım ve noktalama işaretlerine dikkat edecektir. Bilgisayar ya da el yazısı (okunaklı ve anlaşılır olma şartıyla) isteğe bağlıdır. Katılımcı öğrencinin; adı, soyadı, okulu ve sınıfı eserin sağ alt köşesine yazılacaktır.
Başvuru tarihi: 13 Nisan 2020 saat 09.00’da başlayarak,12 Mayıs 2020 saat 12.00 de son bulacaktır.
Yarışma sonucu: 19 Mayıs 2020 tarihinde Mengen Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yapılacaktır.
Ödül töreni: Olağanüstü şartlar değiştiğinde Mengen Belediyesi resmi internet sitesinden haberdar edilecektir
Her dal için verilecek ödüller ise Birincilere Yarım Altın, İkincilere Çeyrek Altın ve Üçüncülere Gram Altın hediye edilecek.




YAZARLAR

Tamamı