16.04.2024 07:29:04
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Koru Sağlık Grubu Hizmetinizde.!

Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile Koru Sağlık Grubu (Koru Hastaneleri) arasında protokol imzalanmış olup, SGK mensubu olmaları halinde ayakta ve yatarak tüm tetkik, tahlil ve tedavilerde, hastane fark ücretlerinde ayakta tedavide ve yatarak tedavide indirimler yapılacak.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SAĞLIK22 Şubat  2017 Çarşamba - 16:23
ABDF ile Koru Sağlık Grubu Arasında Protokol İmzalandı 
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile Koru Sağlık Grubu (Koru Hastaneleri) arasında protokol imzalanmış olup, dernek üyelerine emeklilerine ve bunların ve 1. derece yakınlarından oluşan hak sahiplerine, SGK mensubu olmaları halinde ayakta ve yatarak tüm tetkik, tahlil ve tedavilerde, hastane fark ücretlerinde ayakta tedavide ve yatarak tedavide indirimler yapılacaktır. İşte antlaşma ile faydalınacak hizmetler haberimizde;
Antlaşma Gereği Boluluların Faydalanacağı Hizmetler;
Ankara Bolu Dernekleri Federasyonu ile Koru Sağlık Grubu (Koru Hastaneleri) arasında protokol imzalanmış olup, Bolulular indirimli sağlık hizmetlerinden yararlanacak. Koru Sağlık Grubu yaptığı yazılı açıklama da şunları ifade etti:
"Koru Sağlık Grubu; Toplam 300’e yaklaşan yatak kapasitesiyle, Koru Ankara Hastanesi (Çukurambar) , Koru Sincan Hastanesi, Görüntüleme Merkezi, Novaart Tüp Bebek Merkezi, Koru Sağlık Koleji ile birlikte, Ankara'nın en donanımlı Sağlık Kuruluşları arasında hizmet vermektedir.
Hizmet standardımızı belirlerken temel ilkemiz; “Alanında deneyimli, güncel ve bilimsel gelişmeleri yakınen takip eden akademik Uzman Hekim kadrosu ile İleri Teknolojiyi ve konforu birleştirerek tüm branşlarda tedavi imkanlarıyla hasta memnuniyetinin üst düzeyde olduğu hizmet anlayışını ilke edinerek insana hizmet etmektir.
Tüm branşların yanısıra, Da Vinci Robotik Cerrahinin aktif olarak kullanıldığı özellikli merkezlerden olan Koru Ankara Hastanesi, Kemik İliği, Gamma Knife, PET CT Hizmetleri ile de uluslararası standartlarda hizmet sağlamaya devam etmektedir.
Ayrıca, Diyabet, Meme, Uyku, İşitme-Denge, Perinatoloji, İleri Girişimşel Anjio ve Koroner Anjio, Medikal Onkoloji ve Kozmetoloji gibi farklılık yaratan klinikleriyle de hizmet standardını en üst düzeye taşımıştır.
Tüm bu hizmetlerle birlikte Hastanelerimizde;
Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü'nde “Koru Doğum Paketi” ile alanında uzman kadromuz ile tüm gebelik ve doğum süreci güvenle sürdürülerek gerektiğinde 3. Basamağa kadar Yenidoğan Yoğunbakım Ünitesi ile bebekler sağlıkla dünya ile buluşmaktadır.
Anne adayları gebelik süresince “Gebelik Eğitimleri” ile bilinçlendirilmektedir.
Dünyada obeziteye bağlı ölümlerin artmasına önlem olarak; yaşam standartlarımızın yükseltilmesi için başarılı diyetisyenlerimiz ile sağlıklı kilo kontrolü, ileri düzey obezite durumlarında “Obezite Cerrahisi”, diyabetli bireylerde diyabet hastalığının yıllık takibi ve düzenli kontroller içeren sizin adınıza sizin sağlığınızı düşünen “Diyabet Takip Paketi” ile koruyucu hekimlikle de yanınızdayız.
Bu kapsamda Hastanelerimizde;
ANKARA BOLU DERNEKLERİ FEDERASYONU çalışanlarına, dernek üyelerine emeklilerine ve bunların ve 1. derece yakınlarından oluşan hak sahiplerine, SGK mensubu olmaları halinde ayakta ve yatarak tüm tetkik, tahlil ve tedavilerde, hastane fark ücretlerinde ayakta tedavide ve yatarak tedavide indirimler yapılacaktır.
SGK tarafından ödenmeyen SUT dışı hizmet ve tedaviler için hastane cari fiyatları üzerinden ayakta tedavide ve yatarak tedavide indirimler uygulanacaktır. Ayrıca, Hastanemizin Özel ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası şirketleri ile anlaşması mevcut olup, bünyesindeki üyelerin, çalışanların ve bunların 1. derece yakınlarından oluşan hak sahiplerinin, özel sağlık sigortası hizmeti kapsamında yer almaları durumunda hastanemiz tarafından; ayaktan ve yatan hasta hizmetlerimizde, indirimlerimizde size özel avantajlarımızla hızlı ve konforlu sağlık hizmeti alabilmeleri için görevlendirdiğimiz aşağıda isimleri belirtilen kurumsal pazarlama personellerimiz randevu ve detaylı bilgilendirme ihtiyaçlarınız için her zaman yanınızda olacaktır.

İrtibat için ilgili personel ve telefon numaralarımız;
Nigar Önsoy: 0 535 106 74 82 (Ankara Hastanesi Çukurambar)
Özlem Kızıl : 0 542 688 39 18 (Ankara Sincan Hastanesi)
Çağrı Merkezi: 444 66 62
*İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
Özel Koru Ankara (Çukurambar) Hastanesi İletişim Bilgileri
Adres : Kızılırmak Mah. 1450 S.N:13 Çukurambar Ankara TR
Telefon : 444 66 62
Fax : +90-312-287-98 98
E-Posta : info@koruhastanesi.com
Özel Koru Sincan Hastanesi İletişim Bilgileri
Adres :Akşemsettin Mah. Huzur S. N:1 Sincan Ankara TR
Telefon : 444 66 62
Fax :+90-312-268-53 53
E-Posta :info@koruhastanesi.com
Saygılarımızla
KORU SAĞLIK GRUBU"





YAZARLAR

Tamamı