29.03.2024 10:35:15
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Köydes Toplantısı Yapıldı

Bolu Valisi Ahmet Ümit Başkanlığında KÖYDES Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıda görüşlerini aktaran Vali Ümit, yapılacak çalışmalarda vatandaşlarımızın sağlıklı su içmesinin önemine değinerek önceliğin içme suyu olduğunu dile getirdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : GENEL09 Mayıs  2019 Perşembe - 06:15
Bolu’ya 32 Milyon TL Kaynak Tahsis Edildi
Bolu Valisi Ahmet Ümit, “2019 yılında ilimize yaklaşık 32 milyon TL bir kaynak tahsis edildi. Bu ödenek merkez ilçemiz dahil 9 ilçemizde kullanılacak. 32 milyon TL kaynakla yapabileceğimiz en azami işleri yapmaya çalışacağız. Bu kapsamda sizlerden üstün gayret bekliyoruz” dedi.
Bolu Valisi Ahmet Ümit Başkanlığında İl Özel İdaresi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Çağlayan Kaya, İlçe Kaymakamları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, kurum müdürleri ile İl Özel idaresi birim müdürleri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Bolu Valisi Ahmet Ümit, 2019 yılı KÖYDES çalışmalarında önceliğin su ve yol çalışmaları olduğunu dile getirerek, “2019 yılı KÖYDES çalışmalarının planlamasını yapmak üzere bu toplantımızı yapıyoruz. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Merkezimizle birlikte 9 ilçemizde yapılacak KÖYDES çalışmalarını bu toplantıda değerlendireceğiz ve bu değerlendirme esnasında katılımcılarımızın görüşlerine başvurup, il programımızı netleştirerek İçişleri Bakanlığımıza bildireceğiz” dedi.
Vali Ümit ayrıca, “2019 yılında ilimize yaklaşık 32 milyon TL bir kaynak tahsis edildi. Bu ödenek merkez ilçemiz dahil 9 ilçemizde kullanılacak. 32 milyon TL kaynakla yapabileceğimiz en azami işleri yapmaya çalışacağız. Bu kapsamda sizlerden üstün gayret bekliyoruz” şeklinde konuştu.
Vali Ümit, toplantıda Kaymakamlara, 2019 yılının İçişleri Bakanlığımız tarafından ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ ilan edildiğini hatırlatarak, ilçelerinde bu konuya öncelik vermeleri talimatını da verdi.
Yürütülecek projelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulmasının ardından toplantı sona erdi.


 

YAZARLAR

Tamamı