28.03.2024 19:13:01
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Küpe Kayıt Programı

Üreticiler akıllı cep telefonlarına kuracakları program ile 7/24 buzağılarının küpelenmesi için başvuru yapabilir, başvurusunun durumu hakkında bilgi alabilir veya küpesi düşen hayvanlarının yeniden küpelenmesi için başvuru yapabilirler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : BOLULULAR09 Haziran  2020 Salı - 07:47
Bolu Tarımdan Çiftçilere Kolaylık; Küpe Kayıt Programı
Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Mevzuat gereği sığır cinsi hayvanların tanımlanması için doğumdan itibaren 30 gün içerisinde İl/ İlçe Müdürlüklerimize bilgi vermesi gerekmektedir.” denildi.
Yeni doğan buzağıların küpeleme faaliyetlerinin hızlandırılması ve yetiştiricilerin olası mağduriyetlerinin engellenmesi amacıyla Bolu İl Müdürlüğümüz teknik personeli tarafından Bolu Tarım Küpe Kayıt programı geliştirilmiş ve üreticilerimizin kullanımına sunulmuştur. Üreticilerimiz akıllı cep telefonlarına kuracakları program ile 7/24 buzağılarının küpelenmesi için başvuru yapabilir, başvurusunun durumu hakkında bilgi alabilir veya küpesi düşen hayvanlarının yeniden küpelenmesi için başvuru yapabilirler.
Programı android işletim sistemine sahip yetiştiricilerimiz Google Play Store'dan ücretsiz indirerek kullanmaya başlayabilirler.
Programı indirme adresi: https://bit.ly/2zeKPhT
Ayrıca yapılan açıklamada, ayrıntılı bilgi, teknik destek, dilek, şikâyet, talep ve görüşleriniz için İl /İlçe Müdürlüğü ile irtibata geçilebileceği ifade edildi.


 

YAZARLAR

Tamamı