28.03.2024 15:13:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Kurs Öğrencileri Gezide!

Dörtdivan Merkez Erkek Kur'an Kursu öğrencileri Dörtdivan Belediyesi'nin Kültür gezileri kapsamında, Kastamonu ve Safranbolu'yu gezdi. Geziden memnun kalan öğrenciler Başkan Hasan Uzunoğlu'na teşekkür ettiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT04 Mayıs  2015 Pazartesi - 22:23
Dörtdivan Erkek Kur'an Kursu Öğrencileri Kastamonu ve Safranbolu'yu Gezdi
Dörtdivan Belediyesi Kültür gezileri kapsamında, Dörtdivan Merkez Erkek Kur’an Kursu öğrencilerini Kastamonu ve Safranbolu’ya götürdü. Öğrenciler Tarihi mekanları gezdi.
2 Mayıs Cumartesi günü sabah 08.00 de, 30 kişi ile gerçekleştirilen geziye ilk olarak Kastamonu’dan başlandı. Dörtdivan Merkez Erkek Kuran Kursu Müdürü Murat Arslan Kaymak önderliğinde saat kulesine çıkılarak kuşbakışı Kastamonu izlendi. Saat Kulesinin ardından Şeyh Şaban-ı Türbesi, Yılanlı Camii, Aşıklı Türbesi Mehmet Akif Ersoy’un Kurtuluş Savaşında Vaaz verdiği Nasullah Camii, Bediüzzaman Said Nursi’nin kaldığı ev ve Eski çarşı gezisi yapıldı.
/
Ardından Safranbolu’ya geçilerek Dünyanın en iyi korunan 20 şehirleri arasında bulunan ve Türkiye’de İstanbul’dan sonra en iyi korunan ikinci kenti Safranbolu’yu gezildi. Dünyada ikinci olarak bulunan Camlı Kanyona giderek Vadiye doğru uzanmış şekilde yapılan camlı balkon üzerinde yürüyüş yapıldı.
Daha sonra Tarihi Safranbolu evleri, tarihi çarşı ziyareti ve alışverişin yaparak geziyi tamamladılar.
/
Safranbolu ve Kastamonu’ya hayran kalan Dörtdivan Merkez Erkek Kuran Kursu öğrencileri, kendilerine bu imkânı sağlayan Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu’a da teşekkür ettiler.

YAZARLAR

Tamamı