25.04.2024 13:51:48
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Lokanta ve Kahvehanelere Ziyaret

Bolu Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Kef ve İlçe Emniyet Amir V. Oktay Karaoğlu ile birlikte hem destek vermek, hem de kontrollü hayata geçiş sürecindeki kuralları hatırlatmak için lokanta, çay ocağı ve kahvehaneleri ziyaret ederek, incelemelerde bulundular.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN03 Haziran  2020 Çarşamba - 18:15
Dörtdivan da Lokanta ve Kahvehaneler Ziyaret Edildi
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde Faaliyetlerine Yeniden Başlayan Lokanta, Çay Ocağı ve Kahvehaneler Ziyaret Edildi
Koronavirüs tedbirleri kapsamında 16 Mart’tan itibaren faaliyetleri geçici süreliğine durdurulan lokanta ve kahvehaneler 01.06.2020 tarihinde gerekli tedbirleri alarak kontrollü şekilde faaliyetlerine başladılar.
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Cengiz Kef ve İlçe Emniyet Amir V. Oktay Karaoğlu ile birlikte hem destek vermek, hem de kontrollü hayata geçiş sürecindeki kuralları hatırlatmak için lokanta, çay ocağı ve kahvehaneleri ziyaret ettiler.

Lokanta, Çay Ocağı ve Kahvehanelerin “Kontrollü Sosyal Hayat”a geçişle birlikte yeniden faaliyetlerine başlamaları dolayısıyla işletme sahiplerine hayırlı işler dileyen Dörtdivan Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu: ”Normalleşme sürecinin başlamasıyla tüm vatandaşlarımızın COVID-19 Salgın Yönetimi ve Çalışma Rehberi çerçevesinde kurallara uyması gerektiğini vurgulayarak, işletme sahiplerinin hem kendi sağlıklarını hem de müşterilerinin sağlığını tehlikeye atmamak için özellikle sosyal mesafe, temizlik ve maske takmaları konusunda dikkat etmelerini ve gerekli tedbirleri almaktan imtina etmemelerini rica ediyoruz.” dedi.


 

YAZARLAR

Tamamı