29.03.2024 16:07:43
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mahallelere Spor Parkları Geliyor

Bolu Dörtdivan ilçe merkezinde bulunan mahallelere çocuk ve yetişkinler için spor parkları yapılacak. Yapılması planlanan spor parkları için geçtiğimiz günlerde Ankara'dan gelen heyet, incelemelerde bulundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR14 Şubat  2016 Pazar - 17:29

Geçtiğimiz günlerde Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Uzunoğlu, söz konusu ziyaretlerinden birini de Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağtay Kılıç’a yaptı. 

Ziyaretinde İlçe merkezinde bulunan çocuk ve spor parkları ile kapalı spor salonu için çeşitli taleplerde bulunuldu. Bunun üzerine Bakan Kılıç, Ankara Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’ndan görevlendirdiği ekibi, parkların yapılacağı bölgelerde incelemelerde bulunmak üzere Dörtdivan ilçesine gönderdi.

Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu Ankara’dan gelen heyetle birlikte Adakınık, Çitler, Kargı Bayramlar, Deveciler, Bayramlar ve Hacetler mahallelerinde spor parkının yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundular. Ayrıca atıl durumdaki kapalı spor salonunu da gezen heyet fotoğraflayarak, tadilat yapılması konusunda rapor tuttular.

 

YAZARLAR

Tamamı