26.04.2024 00:41:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mengen de Okullara Destek!

Mengen Fakülte Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Mengen İlçesindeki okullara boya desteğinde bulundu. Başkan Özmenli açıklamalarda bulunarak, Mengen'e, Okullarımıza ve Eğitime desteğimiz her zaman sürecek dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM19 Kasım  2015 Perşembe - 09:55

ALLAH KİMSELERİ İTİBARDAN DÜŞÜRMESİN
Mengen Fakülte Yaptırma ve Yaşatma Derneği olarak daha önceki açıklamalarımızda da belirttiğimiz gibi İlk ve Orta öğrenime de önem verdiğimizi belirtmiştik.
Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz derneğimize müracaat ederek Okulların boyanması için iç ve dış boya malzemesi talebinde bulunmuştur.
src=
Malzeme talebinde bulunulan okullar şunlardır.
Eski beldemiz Pazarköy de bulunan Cezmi Bilgin İlk ve Orta Öğretim,
Gökçesu beldemizdeki Gökçesu İlkokulu ve Ortaokulu,
Mengen ilçemizde bulunan Mengen Anaokulu,
Mengen İlkokul/Ortaokulu,
Anadolu İmam Hatip Lisesi,
Aşçılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile
Hem ve ASO Müdürlüğü binalarının İç mekân ve silikonlu dış cephe boyaları Derneğimizce temin edilmiş ve Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze gönderilmiştir. Bu talep edilen ihtiyaçların temin edilmesi amacıyla yine Mengenli işadamlarımızdan
Orhan UÇAR: 1.500 TL
Veli ÜNLÜ: 1.000 TL
Yakup HAZAN: 1.000 TL
Cemil GÖRÜNMEZ: 1.000 TL
Hasan GÜNDEZ: 500 TL
Derneğimize yapmış oldukları bağışlarla temin edilmiştir. Buradan ayrıca kendilerine şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi iletiyorum.
/
Bu güzel haberleri yine sizlerle paylaşmaktan mutluluk duymakta olduğumuzu ifade ediyorum. Buradan tekrar söylüyorum derneğimiz tek amacı sadece sizlere hizmet etmektir.
Bizler Mengen fakülte yaptırma derneği olarak Mengen ilçemize bizim insanımıza hizmet etmek için yola çıkmış insanlarız. Bizlerin bu çalışma azmini gören sayın büyüklerimiz verdikleri destekle bizleri onurlandırıyorlar. Yapılan hizmetin toplum nezdinde de itibar kazandığını şükürler olsun ki bizlerde yaşıyoruz.
Bizleri maddi ve manevi olarak destekleyen takip eden ve güvenen tüm hemşerilerime teşekkür eder, saygılar sunarım.
Yönetim Kurulu Adına
Aydın ÖZMENLİ
Başkan

YAZARLAR

Tamamı