29.03.2024 09:42:36
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mengen'e Tapu ve Kadastro !

Mengen Fakülte Yaptırma Derneğinin girişimleri sonucunda Mengen Çok Programlı Lisesi bünyesinde ?Tapu ve Kadastro Bölümü? açılması sağlandı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Mengen de Tapu ve Kadastro Bölümünün açılması onaylandı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT03 Nisan  2015 Cuma - 15:10
MENGEN’E TAPU VE KADASTRO BÖLÜMÜ ONAYLANDI
Mengen Fakülte Yaptırma Derneğinin girişimleri sonucunda Mengen Çok Programlı Lisesi bünyesinde “Tapu ve Kadastro Bölümü” açılması sağlandı.
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Mengen Çok Programlı Lisesi bünyesinde “Tapu ve Kadastro Bölümü” açılması resmi olarak onaylandı.
Hangi sözümüzü verdik de yerine getirmedik. Allah’ımıza şükürler olsun rabbim bizleri utandırmadı diyen Mengen Fakülte Yaptırma Derneği Başkanı Aydın Özmenli yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Hemşerilerimizin Derneğimize duyduğu itibar ve kendilerinin verdiği güçle Mengen Fakülte Yaptırma Derneğimizin proje üreten görüşleri, insanımızla bütünleşmemiz, yerel yönetimlerle barışık olmamız, idari, mülki amirlerimizin samimiyeti ve azimli çalışmalarımız neticesinde teknik bir eğitim kurumu olan “Tapu ve Kadastro Bölümü” çok programlı lisemizin bünyesinde Mengen ilçemize kazandırılmıştır.
/
Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından Mengen’imizde Tapu ve Kadastro Bölümünün de okutulması resmi olarak onaylandı. Bu teknik bölümün yapılandırılmasıyla ilgili olabildiği kadar herkesle istişare yaptık. Danıştık, fikirlerini aldık benimsedik ve Mengen’imizin ihtiyacı olduğu hissiyatını alınca girişimlerimizin meyvesini de hep beraber yaşayacağız inşallah.
GENTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Kahraman beyin derneğimize samimi yaklaşımları, önemli ziyaretlerde bizzat önümüzde yürümesi Mengen’imiz adına bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu kazanımlarımızda da kendisinin çok büyük emekleri vardır. Allahım kendisinden razı olsun.
src=
Bizler her zaman bizim insanımızın görüş, öneri ve eleştirilerini alarak eksikliğimizi giderme anlamında kendimizde yol haritası olarak görüyoruz. Kol kırılır yen içerisinde kalır. Dernek yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımızla samimi barışık ve tartışarak aldığımız kararlarımızın güzel şekilde sonuçlanması hepimizi çok mutlu ediyor. Tabi ki en büyük sevincimiz Mengen’imiz adına bir fidan daha dikebilmek.
Bu güzel haberi sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyor, en başından beri uzaktan ve yakından bizleri hem takip eden hem de yanımızda olan bütün hemşerilerime Mengen Fakülte Yaptırma Dernek Yönetim Kurulu adına en kalbi şükranlarımı sunuyorum” diyen Başkan Özmenli, “Genç evlatlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
/

YAZARLAR

Tamamı