28.03.2024 16:33:21
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Meslek Seçimine Destek!

Meslek seçme aşamasında büyük destek. İŞKUR, iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri kapsamında işgücünün istihdam edilebilirliğini artırmak, işsizlerin ve meslek seçimi aşamasında olanların mesleğe/işe yönlendirilmeleri ve kariyer planlamalarına destek oluyor. Meslek Seçimine ve İş Aramaya Destek Amacıyla 1 Milyon Dergi Dağıtılıyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM06 Nisan  2016 Çarşamba - 10:12
İŞKUR’DAN MESLEK SEÇİMİNE DESTEK!
İŞKUR, Meslek Seçimine ve İş Aramaya Destek Amacıyla 1 Milyon Dergi Dağıtılıyor.
İŞKUR, iş ve meslek danışmanlığı hizmetleri kapsamında işgücünün istihdam edilebilirliğini artırmak, işsizlerin ve meslek seçimi aşamasında olanların mesleğe/işe yönlendirilmeleri ve kariyer planlamalarına destek olmak, meslek seçme aşamasında olan öğrencilerin, velilerinin ve öğretmenlerinin bilgi ve ilgi düzeylerini arttırmak amacıyla 1 milyon adet “Meslek Seçimine Destek Dergisi” dağıtılıyor.
İŞKUR Meslek Seçimine Destek Dergisi, İl Müdürlükleri/Hizmet Merkezleri, Hizmet Noktaları, Üniversite İrtibat Noktaları, Meslek Tanıtım Günleri, Kariyer Günleri ve İstihdam Fuarlarında, bunun yanı sıra eğitim ve öğretim kurumu ziyaretlerinde dağıtılıyor.
İŞKUR’da görevli iş ve meslek danışmanları tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerde Dergi dağıtımıyla birlikte, tüm meslek liseleri ile diğer liselerin son sınıf öğrencilerine iş arama becerileri, kurum faaliyetleri, özgeçmiş oluşturma ve mülakat teknikleri gibi konularda seminer verilmesi, Kurumumuz İnternet Şubesi (e-şube) üzerinden kayıt, özgeçmiş oluşturma ve iş arama işlem basamaklarının aktarılması sağlanacak.
Eğitim Sistemimiz, Bir Üniversitelinin Gözünden; Sınava Hazırlanırken Zaman Yönetimi, Çocuğumla Neden Anlaşamıyorum? Özgeçmiş (CV) Hazırlamaya Başlamadan Önce İyi Bir Özgeçmiş İçin 5 Temel İlke, Niyet Mektubu gibi yeni konularla içeriği zenginleştirilen Dergi, meslek seçimi aşamasında bulunan öğrencilere kendini tanıma, iş görüşmelerine hazırlık, mesleki rehberlik ve kariyer danışmanlığı konularında yardımcı olurken, velilere de çocuklarıyla iletişim yolları, çocuğun meslek seçiminde ve kendini tanımasında ailenin önemi konularında yol gösterici olacak. Dergiye, Kurum Resmi İnternet Sitesi üzerinden de erişilebilecek.
Meslek Seçimine Destek Dergisi için Tıklayın



 

YAZARLAR

Tamamı