27.04.2024 08:13:47
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mesleki Eğitime Kursiyerler Alınacak!

Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı Bilecik, Düzce, Elazığ, Kastamonu, Mersin-Silifke ve Sivas illerinde bulunan El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüklerine, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı için kursiyer alınacağını duyurdu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM06 Ağustos  2016 Cumartesi - 16:06
2016-2017 Mesleki Eğitim Kurslarının Kayıtları Başlıyor
Bolu İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı içinde El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılacak kurslar hakkında açıklmada bulundu. İşte o açıklama;
TC Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımıza bağlı Bilecik, Düzce, Elazığ, Kastamonu, Mersin-Silifke ve Sivas illerinde bulunan El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlüklerine, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılı için kursiyer alınacaktır
El Sanatları Eğitim Merkezlerimizde Kilim-Halı Dokuma, Yöresel Bez Dokuma, Ahşap oyma (mobilyacılık), Taş İşleme (mermer) Dikiş-Nakış, Konfeksiyon, Gümüş İşleme, Restorasyon vb. konularda hem 4-6 ay süreli parasız yatılı meslek eğitimi kursları verilecek, hem de kısa süreli meslek eğitim kursları açılacaktır. El Sanatları Eğitim Merkezlerimizde gerçekleşen bu kursların bazıları İŞKUR tarafından desteklenmektedir. İŞKUR tarafından desteklenen, süresi 6 aya kadar olan kurslarımızda; Bakanlığımız ve İŞKUR tarafından ortaklaşa imzalanan protokol gereğince, kursiyerlerimiz, günlük harçlık, iş kazası ve iş riskine karşı sigorta imkanından yararlanacaktır.
Bu kurslara katılmak isteyen çiftçilerimiz başvuru formlarını Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüzden temin edebilir.
El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlükleri yönetmeliğinin ilgili hükümleri El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürlükleri eğitim konuları, kapasiteleri ve kursiyerlerde aranacak şartlar, aşağıdaki  linklerde belirtilmiştir.
1) El Sanatları Eğitim Merkezlerinin Konuları için TIKLAYINIZ

2) Kursiyer Öğrenci Kabul Şartları için TIKLAYINIZ
3) Kursiyer Öğrenci Başvuru ve Beyan Formu için TIKLAYINIZ




YAZARLAR

Tamamı