26.04.2024 05:48:54
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Metro Tesisleri Denetlendi

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, sahur vakti sonrası Dörtdivan Metro Dinlenme Tesislerinde görevli Jandarma ekiplerini ve tesise ait özel güvenlik personelini denetledi. Ardından Metro Dinlenme Tesislerinde bulunan işletme ziyaretleri gerçekleştirildi. Yapılan iş ve işlemler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN04 Haziran  2018 Pazartesi - 23:13
DÖRTDİVAN METRO DİNLENME TESİSLERİNDE DENETİM
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan, sahur vakti sonrası Dörtdivan Metro Dinlenme Tesislerinde görevli Jandarma ekiplerini ve tesise ait özel güvenlik personelini denetledi. Ardından Metro Dinlenme Tesislerinde bulunan işletme ziyaretleri gerçekleştirildi. 
Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan "Milletimizin can ve mal güvenliğinin teminatı olan, mesai mefhumu gözetmeksizin teyakkuzda olan kolluk kuvvetlerimiz olan Emniyet ve Jandarma ekiplerimiz, ülke genelinde olduğu gibi Dörtdivan’da da vazifelerini layıkıyla yerine getirmektedir.
Yirmi dört saat görevinin başında, halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için büyük bir özveriyle ve can siperhane vazifesini yapan emniyet ve jandarma mensuplarına ve onlara destek olan özel güvenlik görevlilerine teşekkür eder başarılar dileriz" dedi.

YAZARLAR

Tamamı