26.04.2024 21:03:18
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mevlid kandili idrak edildi

Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu tarafından Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Alemlere rahmet Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)´in doğumu sebebiyle mevlid kandili idrak edildi. Gençler tarafından duygu yüklü anların yaşanmasına vesile olundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM01 Aralık  2017 Cuma - 00:15
DÖRTDİVAN'DA MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI DÜZENLENDİ
Bolu Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu tarafından Dörtdivan Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Alemlere rahmet Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)´in doğumu sebebiyle mevlid kandili idrak edildi. Gençler tarafından duygu yüklü anların yaşanmasına vesile olundu.

Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Belediye Başkan Vekili Ali Bilgi, Dörtdivan Müftüsü Bekir Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Idris Sabur, ilçe daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Kur'an Tilaveti, Şiir, Sinevizyon Gösterisi, Semazen Gösterisi, Tiyatro ve Okul Korosuyla dolu dolu bir anma programı,Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.

Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Tuncay Demirtaş, "İzleyenler tarafından büyük beğeni toplayan programın hazırlanmasında emeği geçen tüm personel ve öğrencilerimize, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Mem Şube Müdürü Idris Sabur´a, salonlarını kullandığımız ÇPAL Müdürü Ali Varol ve personeline, programımıza teşrif ederek bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bu vesileyle Mevlid Kandilinizi kutlar, Efendimiz(s.a.v.)´in izinde bir ümmet olabilmeyi bizlere nasip etmesini yüce Allah´tan niyaz ederiz" dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı