29.03.2024 01:59:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

MHP'de Rekor Başvuru

MHP Bolu ilimizde şu ana kadar en büyük ilgiyi gören parti oldu. Milliyetçi Hareket Partisinde 24 Haziran seçimleri öncesi, Milletvekili aday adaylığı başvuruları devam ediyor. Şuana kadar Bolu ilimizde MHP'den Bolu Milletvekilliğine 11 kişi aday adayı başvurusu yaptı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SİYASET01 Mayıs  2018 Salı - 00:42
MHP DE CİHAN BAŞARAN İL BAŞKANI OLDU
MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil’in Milletvekili aday adayı olmasının ardından MHP İl Başkanlığına Cihan Başaran seçildi. MHP ilimizde şu ana kadar en büyük ilgiyi gören parti oldu. 3 Mayıs gününe kadar devam edecek olan başvurularda şuana kadar ilimizde MHP’den 11 Milletvekili aday adayı başvuru yaptı.
MHP’de aday adaylık başvuruları 3 Mayıs günü sona eriyor. MHP’de Milletvekili aday adayları başvuru için 2 bin 500 lira ödeme yapacaklar. MHP diğer siyasi partiler gibi kadın erkek ayrımcılığı yapmayan tek parti oldu. Başvuru yapacak kadın ve erkek adaylar aynı ücreti ödeyecekler.
BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
MHP’de İl Başkanı Adem Evcil’in istifa edip Milletvekili aday adayı olmasının ardından, İl Kadın Kolları Başkanı Sema Kışlak’ta aday adaylığını açıklayan bir diğer isim oldu. Şuana kadar 11 Milletvekili aday adayının açıklamasını yaptığı MHP’de 3 Mayıs gününe kadar başka adayların da çıkabileceği tahmin ediliyor.
MHP’de Şuana Kadar Bolu Milletvekilliğine Aday Adaylıklarını Açıklayan İsimler: Adem Evcil, Sema Kışlak, Erkan Bektaş, Ferhat Bağcı, Akın Tek, Murat Ceylan, Yüksel Aktulan, Mustafa Turan, Sezer Karadaş, İlker Tasma, Fatih Soyaydın (boluhavadis.net)





YAZARLAR

Tamamı