25.04.2024 20:31:18
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Milyonluk Yatırımda sona gelindi..

Beypiliç A.Ş tarafından yapımına devam edilen yumurta tesisinde çalışmalarda sona gelindi. Yüksek bütçeli bir yatırım olan tesisin, yıl sonuna kadar kademeli olarak faaliyete geçmesi planlanıyor. Başkan Uzunoğlu çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN05 Ağustos  2017 Cumartesi - 14:14
Dörtdivan'a Milyonluk Yatırımda sona gelindi..
Bolu ili Dörtdivan ilçesinde, Bolu’nun en büyük, Türkiye’nin ise 97. büyük firması olan Beypiliç A.Ş 5 adet çiftlik kuruyor. İki aya kadar 4 tesisin açılması planlanıyor.
Dörtdivan’a Beypiliç A.Ş. tarafından Yeniçağa yolu üzeri Çavuşlar Mahallesi belen mevkiine kurulan 4 Adet Tavuk Yumurta üretimi tesisi inşaat bitme aşamasına gelirken beşinci tesisinde temeli atıldı.15 milyonluk gibi yüksek bütçeli bir yatırım olan tesisin iki aya kadar 4 tesisin açılması planlanırken, yılsonuna kadar kademeli olarak tam kapasiteli faaliyete geçmesi planlanıyor.

Beypiliç A.Ş tarafından yapılan yatırım alanını ziyaret eden Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Belediye Meclis üyeleri İrfan Yılmaz ve İbrahim Danışman çalışmaların yapıldığı alanda incelemelerde bulundular.
Yatırım alanında incelemelerde bulunan Başkan Uzunoğlu yaptığı açıklamada; “ilçemizde yapılan her türlü yatırıma destek olmak için çalışıyoruz. Bu kapsamda Beypiliç A.Ş yetkililerine, yatırım için ilçemizi seçmelerinden dolayı, teşekkür ederim. Yılsonuna kadar kademeli olarak hizmete başlayacak olan tesislerde 50 yakın personel çalışacak. Bu tesis tamamlandığında, ilçemizde yeni bir istihdam kapısı daha faaliyete geçmiş olacak” dedi.



 

YAZARLAR

Tamamı