26.04.2024 19:09:40
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

MİNİKLERDEN ŞENLİK!

Çavuşlar ilkokulu anasınıfı öğrencileri okul öncesi Şenlikleri kapsamında gösteriler sundular. Yıl boyunca öğrendikleri şarkıları Şiirleri ve oyunları sergilediler. Minik öğrenciler hem kendileri eğlendi, hemde büyüklerini eğlendirdiler.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT30 Mayıs  2015 Cumartesi - 16:15
DÖRTDİVAN DA MİNİKLER ŞENLİK DÜZENLEDİ
Dörtdivan’da Okul Öncesi Eğitimi Yıl Sonu Şenliği Düzenlendi
Çavuşlar ilkokulu anasınıfı öğrencileri okul öncesi Şenlikleri kapsamında gösteriler sundular. Yıl boyunca öğrendikleri şarkıları Şiirleri ve oyunları sergilediler. Mutluluktan yüzleri gülen mini minnacık yürekler hem kendileri eğlendi, hemde büyüklerini eğlendirdiler.
/
Çavuşlar ilkokulu gösteri salonunda düzenlenen şenliklere; Dörtdivan Kaymakamı Akın Karagöz, Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, Garnizon Komutan vekili Hüseyin Turna, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Ömer Altınyüzük, daire amirleri okul müdürleri ve veliler katıldı.
/
Şenlikler kapsamında okulun minik öğrencileri ront, folklor ve tiyatro gösterileri ile yaptıkları resimleri sergileyerek izleyicilerin beğenisine sundular.
/
Bir yıl boyunca öğrendiklerini sergilemenin mutluluğunu öğrenci, öğretmen ve aileleri ile birlikte yaşadıklarını vurgulayan Çavuşlar İlkokul Müdürü İbrahim Erkan ’’Okul öncesi eğitimin çocuklar, aileler ve toplum açısından birçok faydası vardır. Okul öncesi eğitim sosyal ve duygusal gelişimi destekleyerek, yetişkinlik döneminde de kişilerin daha üretici ve verimli olmalarını ve sahip oldukları potansiyeli tam olarak kullanmalarını sağlar. Yapılan çalışmalar okul öncesi eğitim alan çocuklarda okul başarısının daha yüksek olduğunu göstermiştir. Bu yüzden okul öncesi eğitim, çocukların ve ülkemiz insanının uzun vadede daha üretken, daha yaratıcı, sorun çözmede daha yetkin olmasını sağlar. Bugün burada minik öğrencilerimiz hünerlerini sergilediler. Hepsine eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.
/
Gösteri sonrasında öğrenciler gösteriye katılanlara çiçek takdim ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.


 

YAZARLAR

Tamamı