26.04.2024 23:44:53
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

EĞİTİM TOPLANTISI YAPILDI!

Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz, Dörtdivan'da ki Okul Müdürleri ile toplantı yaptı. Toplantıda Dörtdivan da eğitim masaya yatırılarak, eğitim seviyesinin yükseltilmesi görüşüldü. Okul Müdürlerinin talep ve düşünceleri dinlendi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT13 Ocak  2015 Salı - 12:30
KAYMAKAM OKUL MÜDÜRLERİ İLE TOPLANTI YAPTI
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz, Dörtdivan ilçesinde görev yapan ve göreve yeni başlayan okul müdürleri ile bir araya geldi.
Dörtdivan Kaymakamlık Makamında yapılan toplantıya, Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz, Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, Şube Müdürü Ömer Altınyüzük, Halk Eğitim Müdürü Erol Yücel ve İlçede görev yapan okul müdürleri katıldı.
src=
Toplantıda konuşan Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz: "İlçemizdeki öğrencilerin daha kaliteli eğitim alması, eğitim seviyesinin yükseltilmesi, öğrencilerin sosyal ve kültürel yaşantıların zenginleştirilmesi gerekir" dedi.
Ayrıca Kaymakam Korkmaz, eğitim ve öğretimden istenilen verimi alabilmek için okul müdürlerine, müdür yardımcılarına ve öğretmenlere çok iş düştüğünü belirtti.
src=
Toplantı, okul müdürlerinin talep ve düşüncelerini belirtmeleri ile sona erdi.


 

YAZARLAR

Tamamı