25.04.2024 04:41:59
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

MUGEM Açıldı.!

Bolu Mudurnu da gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde bir sosyal hizmet kurumu olarak hizmet vermeyi amaçlayan, Mudurnu Gençlik Merkezi, Geleneksel Mudurnu Esnaf Duası sonrası açıldı.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : SPOR16 Ocak  2017 Pazartesi - 01:10
MUGEM Mudurnu Gençlik Merkezi Açıldı.
Bolu Mudurnu Belediyesi tarafından açılan, gençlerin eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde yaşam kalitesini arttırmayı, sosyal ve nitelikli bireyler olarak hayata hazırlamayı ilke edinip ve bu imkânlar doğrultusunda topluma aktif bireyler olarak katılmalarını sağlamayı amaç edinmiş bir sosyal hizmet kurumu olarak hizmet vermeyi amaçlayan, Mudurnu Belediyesi Gençlik Merkezi, Geleneksel Mudurnu Esnaf Duası sonrası açıldı.

Açılışa Mudurnu Kaymakamı Efecan Şahin, Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl, kurum amirleri ve Mudurnu Halkı katıldı.
Şampiyon'dan Gösteri

Mudurnu Kick Boks takımında yetişen ve geçtiğimiz yıl kendi kilosunda Türkiye 1.si olan Ebru Arslan ve Berna Efe açılış için küçük bir gösteri sundular.
Mudurnu Gençlik Merkezinin açılışı sonrası bir açıklama yapan Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl; "İlçemizin sosyal alanda önemli eksiklerinden birisi gençlerimizin çeşitli aktiviteleri gerçekleştirebilecekleri bir mekâna sahip olamamalarıydı. Spor, müzik, halk oyunları gibi alanlarla başlayacak gençlik merkezinin ilerleyen dönemlerde istek ve ihtiyaçlara göre güncelleneceğini belirten İnegöl; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün ``Ey Yükselen Yeni Nesil, Gelecek Sizindir. Cumhuriyeti Biz Kurduk O`nu yükseltecek ve Sürdürecek Olan Sizsiniz`` sözünü düstur edinerek gençlere sahip çıkmaya devam edeceğiz." dedi.

Kendini huzurlu hisseden gençler, ülkesine katkı verir
Mudurnu Belediye Başkanı Mehmet İnegöl; “İyi yetişen, iyi eğitim alan, sosyal hayatına katkı yapılan, spor yapmasına zemin hazırlanan, kendini huzurlu hisseden gençlik, ülkesine katkı verebilecek, aydın ve çağdaş bir gençlik olacaktır. Gençlerle ilgili başka hazırlıklarımız var. Önümüzdeki süreçte inşallah bunları da paylaşacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.



 

YAZARLAR

Tamamı