19.04.2024 06:54:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Muhtarlar Gününü Kutladı!

Bolu ili Dörtdivan İlçesi Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa facebook sosyal paylaşım ağında 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı yayımlayarak "19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN18 Ekim  2021 Pazartesi - 21:26
Kaymakam Alpboğa “19 Ekim Muhtarlar Günü Kutlu Olsun”
Bolu ili Dörtdivan İlçesi Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa facebook sosyal paylaşım ağında 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı yayımlayarak “19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Bolu Dörtdivan Kaymakamı Mustafa Batuhan Alpboğa facebook sosyal paylaşım ağında 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı yayımlayarak, şu ifadelere yer verdi. “Ülkemizde demokrasi bilincinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, demokrasi anlayışının ilk ve en eski örneğini temsil eden, devletimizin memleketimizin her yerindeki kurumsal bir temsilciliğidir. Muhtarlarımız da bulunduğu mahallelerde ve köylerde devletimizin bütün kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumlarımız arasında bir köprü görevi görmektedirler.
Milletimizi ve devletimizi temsil etmek gibi çok önemli bir görevi yürüten bütün mahalle ve köy muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum”


 

YAZARLAR

Tamamı