29.03.2024 10:50:49
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Muhtarlarda Tepki Gösterdi

Dörtdivan PTT Müdürlüğünün Yeniçağa'ya bağlı Şubeye dönüştürülmesiyle ilgili; TC. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, PTT Baş Müdürlüğü ve Bolu Milletvekillerine haksızlığın biran önce düzeltilmesi için, Dörtdivan'ın 24 Köy 8 Mahalle Muhtarının imzası ve mührü ile dilekçe gönderildi. Muhtarlar, Dörtdivan'a sahip çıkılmasını istedi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN16 Şubat  2021 Salı - 16:31
DÖRTDİVANLI MUHTARLARDA TEPKİSİNİ GÖSTERDİ
Bolu ili Dörtdivan ilçesi PTT Müdürlüğü’nün Yeniçağa’ya bağlı şubeye dönüştürülmesiyle ilgili Dörtdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Selvet Doğangün, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, PTT Baş Müdürlüğü ve Bolu Milletvekillerine haksızlığın biran önce düzeltilmesi için, Dörtdivan’ın 24 Köy 8 Mahalle Muhtarının imzası ve mührü ile dilekçe gönderildiğini ifade etti. Tepkilerini gösteren Dörtdivan İlçesi Muhtarları, Dörtdivan’a sahip çıkılmasını istedi.
Dörtdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Selvet Doğangün açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Kamuoyunun bildiği üzere İlçemizde faaliyet gösteren PTT Müdürlüğü Yeniçağa İlçesine bağlanarak Şube Haline getirilmiştir.
2020 Yılı içerisinde açıklanan nüfus sayımında İlçemizin nüfusu 6585 olup yaz aylarında 20.000 gibi ciddi rakamlara çıkmaktadır. İlçemizde yaşayanların birçoğu Emekli maaşları, Fatura Ödemeleri vb birçok faaliyetini PTT Müdürlüğü üzerinden yürütmektedir.
Yani şuna inanıyoruz ki Dörtdivan PTT Müdürlüğü’nün İşlem sayısı Bolu İlçelerindeki birçok PTT Müdürlüğü’nden daha çoktur. Ama her ne sebepten ise İlçemiz Müdürlüğü Yeniçağa ilçesine Şube yapılmıştır. Bunun hiçbir şekilde izahı yoktur.
Dörtdivan’da görev yapan 24 Köy ve 8 Mahalle Muhtarları olarak olayın duyulmasından sonra başta Bolu Milletvekillerimiz, İktidar Partisinin İlçe Teşkilatı ile ilgili görüşmeler yapılmış, PTT Müdürlüğümüzün alınarak başka bir İlçeye şube yapılmasının haksızlık olduğunu, İlçemize yapılan bu haksızlığın biran önce düzeltilmesi hususunda tepkilerimiz dile getirilmiştir.
Yine T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, PTT Baş Müdürlüğü ve Bolu Milletvekillerimize ilçemize yapılan bu haksızlığın biran önce düzeltilmesi ile ilgili hazırlamış olduğumuz dilekçelerimiz 24 Köy 8 Mahalle Muhtarının tamamının imzası ve mührü ile kendilerine ulaştırılmıştır.
Başta Bolu Milletvekillerimizin ve İktidar Partisinin İlçe Teşkilatının bu yanlışlığı düzelteceği konusunda inancımız tamdır.
İlçemizde görev yapan muhtarlar olarak Bu konunun sonuna kadar takipçisi olacağımızdan Dörtdivan halkımızın hiçbir şüphesi olmasın.
İlçemizin yararına olacak her konuda, Köy ve Mahallelerimizin temsilcisi olan 32 muhtarımızın tamamı birlik ve beraberlik içerisinde taşın altına elini değil gövdesini koymaya hazırdır."
Selvet DOĞANGÜN
Dörtdivan Muhtarlar Derneği Başkanı




YAZARLAR

Tamamı