25.04.2024 10:52:42
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Muhtarlarla Yılın İlk Toplantısı

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, 8 Mahallenin Muhtarları ile 2019 yılının ilk toplantısında bir araya gelerek, Muhtarlarla istişarede bulundu. Toplantıda her mahallenin sorunlarını dinleyen Başkan Uzunoğlu, her bir mahalledeki soruna özenle ve titizlikle çözüm üretmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN16 Ocak  2019 Çarşamba - 12:13
DÖRTDİVAN'DA 2019 YILININ İLK MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI
Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu, 8 mahallenin Muhtarları ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi. Dörtdivan Belediyesi tarafından sık sık organize edilen Muhtarlar Toplantısı Dörtdivan Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu toplantıda her mahallenin sorunlarını dinledi ve konuşmasında her mahalledeki soruna özenle ve titizlikle çözüm üretmeye çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Uzunoğlu ayrıca Dörtdivan Belediyesi tarafından 2018 Yılında yapılmış olan ve devam etmekte olan projeler hakkında bilgi verirken 2019 yılında yapılacak olan yeni projeler ve çalışmalar hakkında muhtarları bilgilendirdi. Muhtarların mahalleler ve köylerle ile ilgili sorunlarını dinleyen Başkan Uzunoğlu, sorunların en kısa zamanda çözüme ulaşması için çalışma başlatacaklarını söyledi. Dörtdivanlı muhtarlar, yapılan toplantıların verimli geçtiğini, yaşanan sorunların bu şekilde kolaylıkla çözüme ulaşabileceklerini söyleyerek toplantı son buldu.



 

YAZARLAR

Tamamı