29.03.2024 02:34:29
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Müjde!! Beklenen Müdürlük Kuruluyor

Bolu Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE; 2003 yılında kapatılan ve kapatıldığından bu yana hem devletimiz ve hem de ilçemiz açısından ciddi mağduriyetler oluşturan Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğünün yeniden kurulması ile ilgili müjdeli haberi verdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN04 Haziran  2021 Cuma - 14:44
DÖRTDİVAN ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR
Bolu ili Dörtdivan İlçesi “Orman İşletme Müdürlüğü” kurulacağı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla 4 Haziran 2021 tarih ve 31501 sayılı Resmi Gazete de karar duyuruldu. Aynı karar da Mudurnu’nun Taşkesti Beldesinde de “Orman İşletme Müdürlüğü” kurulacağı ifade edildi.
HAYIRLI OLSUN
Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza EFE yaptığı açıklamada;
“Değerli Hemşehrilerim, Sevgili Kardeşlerim,
2003 yılında kapatılan ve kapatıldığından bu yana hem devletimiz ve hem de ilçemiz açısından ciddi mağduriyetler oluşturan Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğünün yeniden kurulması ile ilgili müjdeli bir haber vermek istiyorum.
Elhamdülillah Ankara’da hem Tarım ve Orman Bakanlığımız hem de Orman Genel Müdürlüğümüz ile iki yıldır yaptığımız teknik çalışmalarımız, görüşmelerimiz ve takibimiz neticesinde Dörtdivan Orman İşletme Müdürlüğü ilçemize yeniden kazandırılmıştır. İlçemizde Orman İşletme Müdürlüğünün kurulması kararı Resmî Gazetede bugün yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. İlçemize hayırlı olsun. İlçemizin gündemini yıllardır meşgul eden ve ilçemizin hakkı olan bir konuyu göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çalışmalarımız, amansız iş ve insan takibimiz neticesinde sonuçlandırmanın mutluluğu ve huzuru içerisindeyiz.
Bu vesile ile desteklerinden dolayı;
- Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a
- Tarım ve Orman Bakanı Sn. Dr. Bekir Pakdemirli’ye
- Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Sn. Fatih Metin’e
Teşekkürü ilçemiz adına bir borç bilirim” ifadelerine yer verdi.
Mudurnu’nun Taşkesti Beldesi’ne de kuruluyor
Türkiye’nin en önemli orman ürünleri sanayisi kentlerinden olan Bolu ilimizde, 2 tane orman işletme müdürlüğü kurulacak. 31501 sayılı Resmi Gazetede yer alan 4071 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile kamuoyuna duyurulan gelişme kapsamında; Bolu’nun Dörtdivan İlçesi’ne ve Mudurnu’nun Taşkesti Beldesi’ne Müdürlüklerin kurulacağı ifade edildi.




YAZARLAR

Tamamı