25.04.2024 02:59:22
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mutlu Son, Melek Bulundu

Dörtdivan Ömer Paşalar Köyünden 8 gündür kayıp olan İHL öğrencisi Melek Işık Düzce de bulundu. Düzce Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi tarafından aileye teslim ediliyor. Kaldığı Yurdu beğenmeyen Melek, Düzce deki arkadaşının yanına gitmiş.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN26 Eylül  2016 Pazartesi - 16:57
Dörtdivan Ömerpaşalar Köyünden Hasan Işık'ın Kızı Melek Işık Bolu İmam Hatip Çevresinde 19 Eylül tarihinde kaybolmuştu. Bolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Melek Işık 8 gündür kayıptı.
Düzce Emniyet Müdürlüğü tarafından bulunan Melek, Çocuk Şube Müdürlüğü Aileye teslim ediyor.
Baba Hasan Işıkile görüştüğümüzde; kızının Düzce de bulunduğunu ifade ederek, teslim almak üzere  Düzce Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinde olduğunu söyledi. Baba Işık, kızının sağlık durumunun iyi göründüğünü söyleyerek teslim işleri ile uğraştığını ifade etti. 
Kızını teslim alan Baba Hasan Işık ile görüştümüzde; Kızının kaldığı Yurdu beğenmediği için facebooktan tanıştığı Düzce deki arkladaşının yanına gittiğini.. Okulunu sevdiğini, fakat Yurdu beğenmediği için böyle bir girişimde bulundunu söyledi.
Düzce de arkadaşının ailesi ile birlikte kalan Melek IŞIK'ı Düzce esnafından birinin basında gördüğü resimlerden tanıyarak, Düzce Emniyetine haber verdiği ve Düzce Emniyetinin Melek'i alarak, ailesine haber verdiği öğrenildi. Düzce'ye giden aileye Melek teslim edildi.
Hasan Işık; Kızının kaybolmasından bulunmasına kadar geçen zaman içerisinde bulunması için gayret gösteren herkese, Bolu ve Düzce Emniyetine, Basın Mensuplarına, hemşehrilerine teşekkür etti. 



 

YAZARLAR

Tamamı