25.04.2024 18:38:30
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Mutluluk Gözlerine Yansıdı!

Dörtdivan İlçesinde bulunan İlkokullarda okuyan öğrencilere; Orman Haftası kutlamaları kapsamında, tiyatro gösterisi sergilendi. Tiyatro gösterisi sonrası çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM06 Nisan  2016 Çarşamba - 16:14
Bolu Dörtdivan’da Çocukların Mutluluğu Gözlerine Yansıdı…
21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası kutlamaları kapsamında, Dörtdivan İlçesinde bulunan İlkokullarda tiyatro gösterisi sergilendi.
Bolu Orman Bölge Müdürlüğü ile Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde; Dörtdivan İlçesinde Çavuşlar ilkokulunda 130 öğrenci, Merkez Şehit Orhan Yalçın İlkokulunda 127 öğrenci ve Cumhuriyet ilkokulunda 120 öğrenci olmak üzere toplam 377 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen tiyatro gösterileri ile çocukların ormana ve çevreye karşı duyarlılıklarının artırılması, orman sevgisinin aşılanması, yaratıcı hayal güçlerinin gelişmesi ve neşe içerisinde eğlenerek öğrenmeleri hedeflendi.

Gösterisi sonrası küçük yerleşim yerlerinde öğrenim gören çocukların tiyatro izleme imkânının pek olmadığı ifade edilerek her yıl Orman teşkilatı sayesinde çocukların bu tür eğlenceli gösterilerle mutlu oldukları, tiyatro sanatının öğretici yanının çocuklar üzerinde olumlu etkilerinin görüldüğü ve bu tür etkinliklerin sürekli yapılması gerektiği belirtildi. Tiyatro gösterisi sonrası çocukların mutluluğu gözlerinden okundu.



 

YAZARLAR

Tamamı