29.03.2024 09:12:58
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Öğrencilerden Anlamlı Kutlama

Alemlere rahmet Peygamberimiz Hz.Muhammed(s.a.v)´in doğumunun kutlandığı mevlid kandili sebebiyle Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu tarafından Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda anlamlı bir kutlama program gerçekleştirildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN20 Kasım  2018 Salı - 12:34
ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
Alemlere rahmet Peygamberimiz Hz.Muhammed(s.a.v)´in doğumunun kutlandığı mevlid kandili sebebiyle Dörtdivan Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu tarafından Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda bir program gerçekleştirildi.

Programa; Dörtdivan Kaymakamı Sayın Yusuf Kaptanoğlu, Belediye Başkan V. Erdoğan Çetindağ, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd.Bçvş. Cengiz Kef, İlçe Emniyet Amir V. Oktay Karaoğlu, İlçe Müftüsü Bekir Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, daire amirleri, okul idarecileri, imam hatipler, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldılar.

Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, Dörtdivan Merkez Camii İmam Hatibi İsmail Tezel'in Kur'an Tilaveti ve Okul Müdürü Tuncay Demirtaş'ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti.
Daha sonra öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan Şiir, "İşaret Diliyle 40 Hadis" adlı sinevizyon gösterisi, Veysel Karani'nin hayatını konu alan tiyatro gösterisi, ilahi korosu, Güzel Yazı ve Karikatürler ile hadis sergisi ile zengin bir içerik sunuldu.
Porgram sonunda günün anısına topluca hatıra fotoğrafı çekildi.

YAZARLAR

Tamamı