26.04.2024 03:44:59
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Öğrencilerden Kaymakama Ziyaret

Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencileri ve sınıf öğretmenleri Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan'ı makamında ziyaret etti. Çavuşlar İlkokulu sınıf öğretmenleri Ferda Kök ve Büşra Can sene boyunca yapılan faaliyetler hakkında Kaymakam Tutkan'a bilgi verdi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : DÖRTDİVAN04 Haziran  2018 Pazartesi - 23:12
ÇAVUŞLAR İLKOKULUNDAN KAYMAKAM TUTKAN’A ZİYARET
Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu son sınıf Öğrenci ve Öğretmenleri Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan’ı makamında ziyaret ettiler. Dörtdivan Kaymakamlığı Toplantı Salonunda Dörtdivan Çavuşlar İlkokulu sınıf öğretmenleri Ferda Kök ve Büşra Can sene boyunca yapılan faaliyetler hakkında Kaymakam Uğur Tutkan’a bilgi verdi. Ziyaretde Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal da bulundu.
Kaymakam Tutkan, öğrencilerle yıl boyunca yapılan geziler, faaliyetler ve projeler hakkında sohbet edip edindikleri deneyimleri dinledi. Ziyaretin ardından 4’üncü sınıflar adına öğrenciler Emirhan Yıldız ve Hamide Özdemir, Kaymakam Tutkan’a verdiği destekler dolayısıyla filografi tablosu hediye etti.

Dörtdivan Kaymakamı Uğur Tutkan ‘’İlçemizde çocukların kültürel, bilimsel ve tarihi gezilerde, çeşitli faaliyetlerde ve çok boyutlu projelerde etkin rol almaları çok önemlidir. İzmit Darıca Hayvanat Bahçesi, Seka Kağıt Müzesi ve Gayret Gemi Müzesi, TBMM, Anıtkabir, Altınköy gezileri, 81 İl 1 Hikaye, 81 İl ile Farkındalık Yaratan Etkinlikler ve Okumak Yaşamaktır gibi projelerle öğrencilerin sosyalleşmesinde ve sürekli aktif kılınmasında büyük emek harcayan öğretmenlerimiz Ferda Kök ve Büşra Can’a da ayrıca teşekkür ederim’’ dedi. Başarı dilek ve temennilerinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

Sene boyunca yapılan faaliyetlerden kareler:





 

YAZARLAR

Tamamı