28.03.2024 13:46:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Öğrencilere Büyük Destek!

Dörtdivan Kaymakamlığından Dörtdivan da sınavlara hazırlanan öğrencilere büyük destek. Tüm 8. Sınıf ve Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine, tüm dersleri kapsayan test kitap setleri hediye edildi.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT31 Aralık  2014 Çarşamba - 17:10
ÖĞRENCİLERE TEST KİTAPCIĞI DAĞITILDI
Bolu Dörtdivan Kaymakamlığından sınavlara hazırlanan öğrencilere büyük destek.
Dörtdivan Kaymakamlığı, Dörtdivan da okuyan tüm 8. sınıf öğrencilerine ve Anadolu Lisesinde okuyan tüm 12. sınıf öğrencilerine bölümüne uygun, tüm dersleri kapsayan test kitap setleri hediye etti.
width=
Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz, "Öğrencilerimiz bizim geleceğimizdir. Onlara yapılan tüm yatırımlar geleceğimize yapılan yatırımlardır. Dörtdivan'daki öğrencilerimize sınavlarda yardımcı olması için test kitapları dağıtıldı. Soru test kitapları öğretmenlerimizin gözetiminde öğrencilerimize dağıtıldı ve verimli bir şekilde kullanılacaktır. Öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.
Eğitim ve öğretimin, öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin çok önemli ve değerli olduğunu belirten Kaymakam Korkmaz, desteklerinin devam edeceğini söyledi.
Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal, yardım ve desteklerinden dolayı Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han Korkmaz'a teşekkürlerini sundu.

 

YAZARLAR

Tamamı