29.03.2024 17:23:12
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

ÖĞRETMENLER ATANDI!

Dörtdivan ÇPA Lisesi 6, DA Lisesi 5, ŞOY Ortaokulu 4, YEİH Ortaokulu 1, Cumhuriyet 1, Çavuşlar 1, Gücükler 1 ve Halk Eğitim Merkezi 2 olmak üzere toplam 21 öğretmen ataması yapıldı. Dörtdivan da değişik branşlarda 13 öğretmen açığı daha bulunuyor.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : EĞİTİM23 Haziran  2015 Salı - 16:35
DÖRTDİVAN ÖĞRETMEN AÇIĞI KAPANIYOR MU?
Bolu İli Dörtdivan İlçesinde bulunan okullara değişlik branşlarda 21 öğretmenin ataması yapıldı. Bu Atamalarla Dörtdivan’ın Öğretmen açığı kapanıyor mu? Dörtdivan’ın değişik branşlarda 13 öğretmen açığı daha bulunuyor.
Dörtdivan’a İl dışı atamasıyla ÇPAL 6, Dörtdivan Anadolu Lisesine 5, Şehit Orhan Yalçın Ortaokulu 4, Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 1, Gücükler 1, Cumhuriyet 1 Çavuşlar 1 ve Halk Eğitim Merkezi 2 olmak üzere toplam 21 öğretmen ataması yapıldı.
Dörtdivan’a atanan Öğretmen dağılımı ise şöyle;
* Çok Programlı Anadolu lisesine 2 Edebiyat, 1 Matematik, 1 Felsefe, 1 Rehberlik, 1 Elektrik-Elektronik Öğretmeni.
* Anadolu Lisesine 2 Matematik, 2 İngilizce, 1 Tarih Öğretmeni
* Şehit Orhan Yalçın Ortaokuluna 1 Matematik, 1 Rehberlik, 1 İngilizce, 1 Türkçe Öğretmeni,
* Yunus Emre İmam Hatip Ortaokuluna 1 İngilizce Öğretmeni,
* Cumhuriyet İlkokuluna 1 Sınıf Öğretmeni
* Çavuşlar İlkokuluna 1 İngilizce Öğretmeni,
* Gücükler İlkokulu 1 Sınıf Öğretmeni,
* Halk Eğitim Merkezi ve ASO Müdürlüğüne 1 Sınıf Öğretmeni ve 1 Okul Öncesi Öğretmeni,
Dörtdivan da Öğretmen açığı bulunan branşlar ise;

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni 4, Özel Eğitim Öğretmeni 3, İngilizce Öğretmeni 2, İlköğretim Matematik Öğretmeni 2, Biyoloji Öğretmeni 1, El Sanatları Öğretmeni 1 olmak üzere toplam 13 öğretmen açığı bulunmaktadır.
Dörtdivan da Öğretmen açığının kapatılmasına gayret sarf edildiğini vurgulayan Dörtdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal “İl dışı atamalarla İlçemize değişik branşlarda toplam 21 Öğretmenimizin ataması gerçekleşmiştir. İlçemizin yine değişik branşlarda toplam 13 Öğretmene daha ihtiyacı bulunmaktadır. Açık bulunan Öğretmenlerimize de ilçemizde çok ihtiyaç bulunmaktadır. Eksik bulunan Öğretmenlerimizin de atanmasından sonra İlçemizin Öğretmen açığı büyük ölçüde kapanacaktır. Bir an evvel onlarında tayinleri gerçekleşir. İlçemize atanan Öğretmenlerimize hayırlı olsun dileklerimle başarılar temenni ediyorum. İlçemizin Yavrularına, Gençlerine de hayırlı olsun diyorum” dedi.

YAZARLAR

Tamamı