18.04.2024 03:24:24
USD (Alış - Satış) : 18.84 - 18.89 EUR (Alış - Satış) : 20.12 - 20.21

Öğretmenler Günü Kutlandı

Dörtdivan da 24 Kasım Öğretmenler Günü Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan törenle kutlandı. Kaymakam ve Belediye Başkanı Öğretmenler günü ile ilgili duygularını dile getirerek, öğretmenlerin gününü kutladılar.

Editör : Dörtdivan DünyasıKategori : KÜLTÜR-SANAT25 Kasım  2014 Salı - 01:31
Dörtdivan da 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı.
Bolu Dörtdivan da "24 Kasım Öğretmenler Günü" Belediye Kültür Merkezi’nde yapılan törenle kutlandı. Törene; Kaymakam Fatih Sultan Han KORKMAZ, Garnizon Komutanı Zülfikar ERİŞMİŞ, İlçe Belediye Başkanı Hasan UZUNOĞLU, İlçe Emniyet Amiri Soysal AKTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal BAL, Okul Müdürleri, Daire Amirleri ve tüm Öğretmenler katıldı.
width=
Programda İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bal ve Anadolu Öğretmen lise Müdürü Cemil Aydın, günün anlam ve önemini belirten konuşmalarının ardından göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni yapıldı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu.
Törende konuşarak; Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 tarihinde “Millet Mektepleri Başöğretmenliği” unvanını alması nedeniyle, 100. doğum yıldönümü olan 1981 yılından bu yana her yıl ülke çapında 24 Kasım’ı “Öğretmenler Günü” olarak kutlamaktayız diyen Dörtdivan Kaymakamı Fatih Sultan Han KORKMAZ; “Bir milletin millî, ahlâkî ve kültürel yönden güçlü, medeniyet bakımından kalkınmış olması, öğretmenlerinin özverili ve gayretli çalışmalarına bağlıdır. Bu nedenle, rahatlıkla diyebiliriz ki milli birlik ve beraberliğimizin teminatı öğretmenlerdir. Öğretmenlik, insanlık tarihinin en anlamlı ve ölümsüz mesleğidir. Bu vesileyle tüm kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarken, öğretmenlerimize ve eğitim çalışanlarına en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
width=
width=


 

YAZARLAR

Tamamı